11 t/m 14 okt: Wandelvierdaagse Marbella Spanje

Foto: Marbella 4 Days Walking

In de herfst heb je nog zo’n heerlijk zomergevoel tijdens de Wandelvierdaagse Marbella en is de temperatuur ideaal. De mondaine badplaats is dé plek voor de jetset van Andalusië (en Europa) maar die maken graag ruimte voor iedereen met wandelschoenen. Met routes langs de stranden, over de boulevard maar ook door de archeologisch zeer rijke bergen achter de stad. In vier dagen leer je Marbella op vier verschillende manieren kennen en daar gaan zeker verrassingen tussen zitten.

Centraal punt is de Puerto Deportivo van waar alle wandelingen starten. Je kunt daarbij kiezen uit 20 of 30 kilometer. Rondom de wandelvierdaagse zijn tal van activiteiten georganiseerd. Zo kun je dagelijks de benen los schudden met een dans op de Spaanse muziek. Je kunt je al inschrijven. Wacht daar niet te lang mee want dit internationale wandelevenement heeft zich inmiddels op de kaart gezet.

Kijk voor inschrijven en alle informatie, inclusief overnachtingstips en sfeerfoto’s op de site van Marbella 4 Days Walking.

 

 

 

 

 

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?