2 langeafstandsroutes van hotel naar hotel door het Saalachtal

Twee prachtige langeafstandswandelingen in Saalfelden-Leogang gaan deels over de zgn Pinzgauer Gragsberge. Over groene Alpenweides, die in de vroege zomer in bloei staan en waar je de hogere bergen van de Massives des „Steinernen Meeres“ in de achtergrond ziet. Je kunt deze meerdaagse wandelroutes lopen zonder bagage met overnachtingen in klein hotel of gasthof. Kies uit de Saalachtaler Rundweg met 3 of 6 wandeldagen (4 of 7 overnachtingen) of de Saalachtaler Höhenweg met  5 wandeldagen (6 overnachtingen).

 

pinzgauer-grasberge, ald1siedel, Wikimedia

Lopend over de Pinzgauer Grasberge zie je in de achtergrond de Glockner groep van de Hohe Tauern. (foto: Wald1siedel, Wikimedia)

 

Naast langeafstandswandelingen kent de regio Saalfelden-Leogang meer dan 400 km aan goed begaanbare bergwandelpaden. Van een gemakkelijke wandeling over de wat lagere almen tot een ware klimtocht naar de toppen van de Alpen. Ga je liever op de fiets, kies dan voor een van de talloze mountainbike routes of het avontuurlijke mountainbikepark in Leogang. Hier ontdek je  waar mountainbikes voor gemaakt zijn.

Meer over Saalbfelden-Leogang in Salzburgerland (Nederlandstalig): salzburgerland.com/ne

 

Saalfelden-1

Dat is relaxed lopen zonder bagage…foto: Saalfelden-Leogang

saalfelden2

Zicht over Saalfelden, foto: Saalfelden-Leogang

Schermafbeelding 2017-03-29 om 16.13.45

Meer over Saalifelden-Leogang in Salzburgerland (Nederlandstalig): salzburgerland.com/ne

> Titelfoto: Saalfelden-Leogang

MEER SALZBURGERLAND

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?