22 & 23 apr: Bloesem2daagse Zuid-Limburg vanuit Banholt

Foto's: wandelverenigingvilt.nl

De routes in het Zuid-Limburgse heuvellandschap trakteren je op mooie doorkijkjes en prachtige vergezichten. Je komt er alle soorten boomgaarden tegen, zowel de klassieke hoogstam als de hedendaagse laagstam. Onderweg zijn er posten waar je koude en warme dranken, soep, belegde broodjes en natuurlijk de bekende Limburgse vlaai kunt krijgen tegen redelijke prijzen.

Je kunt kiezen uit de afstanden 8, 14, 21, 28 en 42km, met op beide dagen een speciale 8km wandeling voor gezinnen met kinderen. Uiteraard ontbreken de typische Limburgse streekprodukten niet. Tijdens de wandeling biedt de Coöperatieve Fruitveiling Zuid-Limburg je een stuk fruit aan en aan de finish merk je dat je in het Bourgondische zuiden bent met een drankje en hapje omlijst met muziek.

Op zaterdag gaat de route van de 8 km vanuit Banholt richting Reijmerstok. De route van de overige afstanden (14, 21, 28 en 42 km.) gaat richting Eckelrade via het Savelsbos naar Cadier en Keer. Daarna richting Bemelen (met onderweg mooie uitzichten) en dan terug naar Banholt.

Op zondag gaan alle routes vanuit Banholt richting Noorbeek, vervolgens via de Voerstreek (België) naar Slenaken, Mechelen en Epen en vervolgens weer terug naar Banholt.

Ga voor meer informatie en voorinschrijven naar: wandelverenigingvilt.nl

Meer wandel- en fietsinspiratie over Zuid-Limburg op ECKTIV

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?