Actief onder het Noorderlicht vanuit uniek resort in Lapland

Foto: kakslauttanen.fi

Wist je dat het Noorderlicht in Fins Lapland al vanaf begin september is te zien? Je moet een beetje geluk hebben natuurlijk maar wat een geweldig idee dat je in de nazomer nog tal van activiteiten kunt doen en ‘s avonds van dit fenomeen kunt genieten. Kleurrijk wordt het in ieder geval want de Finse bossen tonen een prachtige herfst.

Een uniek en ideaal uitgangspunt voor je Laplandse herfstavonturen is het Kakslautannen Artic resort. Een accommodatie die wereldberoemd is geworden door haar glazen iglo’s van waaruit je het Noorderlicht liggend op bed kunt bekijken. En dat terwijl je overdag hebt gewandeld met huskies of hebt gekanood op een meer.

Reindeer_summer_Kakslauttanen

Unieke herfstervaring. Wat dacht je van een natuurexcursie van meer naar meer midden tussen de prachtige herfstkleuren en aansluitend een typische Finse sauna (met duik in hetzelfde meer natuurlijk…). Net zo avontuurlijk is het goudzoeken of iets makkelijker: het bessen plukken onder leiding van een natuurgids. Veel vermaak daar hoog in Lapland in een unieke herfstervaring met hopelijk een geweldig toetje: het Noorderlicht.

Kakslauttanen Glass Igloos and the Northern Lights 1Bekijk onderstaande foto’s om een indruk te krijgen van het Kakslautannen Artic resort en haar omgeving. Ga voor meer informatie ( Engelstalig ) naar: kakslauttanen.fi

KIM_9811_4556 MUSHROOMS KAKSLAUTTANEN Kakslauttanen West Village small cabin fireplace Hiking_with_husky

Ga voor meer informatie ( Engelstalig ) naar: kakslauttanen.fi

 

Bewaren

Bewaren

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?