Eigentijds buiten koken op sprokkelhout

Buiten koken zoals het ooit bedoeld was. Gewoon op wat hout dat je sprokkelt, alleen dan nu in een stove, die speciaal ontwikkeld is om zo zuinig mogelijk met de brandstof om te gaan. De Envirofit stoves zijn licht van gewicht en dus makkelijk mee te nemen. Het maakt de picknick spannender, of de zonsondergang aan het strand extra bijzonder.

Maar ook gewoon in de tuin of op de camping  is het een alternatief voor de BBQ. Sprokkelhout, afvalhoutjes, takken of ander brandbare biomass zijn de ideale brandstof voor deze nieuwste en lichtste generatie rocketstoves. Doordat het hout uitsluitend aan de uiteindes brand heb je binnen een minuut al een hoge temperatuur en heb je het vuur in no time gedoofd.

Door het in de VS-gepatenteerde metalen binnenwerk hebben deze stoves een langere levensduur. De speciale rand en verbrandingsruimte zorgen ervoor dat de schadelijke gassen worden teruggevoerd naar het vuur zodat deze een nagenoeg volledige verbranding heeft. De stove reduceert gassen en schadelijke rook tot 80%, het verbruik van hout kan tot 60% worden teruggebracht en de kooktijd wordt met 50% versneld. Gezien voor € 139,95

Meer over Evirofit stoves vind je op : dutchovenshop.nl

Envirofit-G3-houtstove

STOVE-BIG

 

Meer over Evirofit stoves vind je op: dutchovenshop.nl

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?