Wandelen in de wondere wereld van de Marokkaanse Anti-Atlas

Foto: Miez Peek

De Marokkaanse Anti-Atlas is een gebied dat steeds populairder wordt bij wandelaars. De machtige rotswoestijnen doen denken aan de Amerikaanse natuurparken. Het is een wondere wereld van kleurrijke rotsformaties waartussen verscholen oases liggen. Zo loop je de ene keer in een robuust open landschap en op andere momenten in de schaduw van de palmbomen op de bodem van een canyon. Tel daar de donkerrode granietbergen en eeuwenoude berberdorpen bij op en je hebt de ingrediënten voor een prachtige wandelreis.

We zijn ons momenteel aan het oriënteren op de organisatie van een bijzondere groepsreis naar Zuid-West Marokko waarbij we de wondere wereld van de Anti-Atlas gaan beleven. Reisleider Miez Peek was afgelopen winter in dit gebied en laat je met zijn foto’s zien hoe mooi het er is.

 

Ben je nieuwsgierig naar zo’n Groepswandelreis naar de Anti-Atlas in Marokko. Laat dat dan weten via het  vrijblijvend interesseformulier onderaan deze pagina. Dan houden we je als eerste op de hoogte.

 

De rivier heeft haar werk gedaan in het droge landschap. De palmbomen vinden het prettig op de dalbodem. Het berberdorpje ligt er verlaten bij. (foto Miez Peek)

Markante rotsformaties met op de achtergrond rode granietbergen. (foto Miez Peek)

Tegenliggers… Herders met dromedarissen, schapen of geiten kom je volop tegen.

Een robuurst landschap waar de Argana-bomen volop groeien. De noot van deze boom is van levensbelang en wordt in veel producten verwerkt. De Argana-boom groeit maar op 1 plek in de wereld: Zuid-West Marokko. (foto Miez Peek)

Berberdorpen liggen tegen de bergwanden aangeplakt, machtig om hier doorheen te wandelen. (foto Miez Peek)

Ben je nieuwsgierig naar zo’n Groepswandelreis naar de Anti-Atlas in Marokko. Laat dat dan weten via onderstaand vrijblijvend interesseformulier. Dan houden we je als eerste op de hoogte.

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Groepswandelreis Anti-Atlas Marokko

Ja, ik ben wel nieuwsgierig naar jullie Groepswandelreis Anti-Atlas Marokko. Hou me maar op de hoogte.

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?