Lechweg Trail: langeafstandswandeling met ‘woest’ karakter

Foto: Lechweg.com

Er zijn nog maar weinig rivieren in Europa die hun ongerepte ‘woeste’ karakter over grote afstand hebben behouden. Maar de Lech in de Oostenrijkse Alpen is daar een van. Via de 125km lange Lechweg Trail kun je een meerdaagse wandeltocht maken door de prachtige natuur langs de Lech die de hele route haar vrije loop houdt. De trail begint bij de bron en eindigt bij de Lech-waterval net voorbij de Duitse grens.

Het is hier in het Lechtal dat we binnenkort een 8-daagse middelzware wandelvakantie zullen gaan opnemen in het ECKTIV assortiment. Met 6 wandeldagen die begint aan de Formarinsee: Een meer dat idyllisch is gelegen in een decor van bergtoppen op een hoogte van 1.793 meter. Verder kom je op dag 4 over de langste en spectaculaire voetgangersbrug van Oostenrijk met een lengte van 200 meter en 110 meter hangend boven de Höhenbach-kloof. Op een van de laatste dagen kom je oog in oog te staan met de mystieke Doser-waterval waar talloze legendes over gaan.

Spreekt deze wandelvakantie over de Lechweg Trail je aan? Laat dat dan weten via onderstaand vrijblijvend interesseformulier, dan houden we je binnenkort als eerste op de hoogte.

Spreekt deze wandelvakantie over de Lechweg Trail je aan? Laat dat dan weten via onderstaand vrijblijvend interesseformulier, dan houden we je als eerste op de hoogte.

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Ecktiv 8-daagse Wandelvakantie over de Oostenrijkse Lechweg Trail

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?