De Rivieren-4-daagse: een uniek fiets-, wandel- en vaaravontuur

Nee dit is geen gewone vierdaagse! De Ri4daagse is een breed toegankelijk outdoorevenement waarbij je al wandelend, fietsend en varend het Rivierenland ontdekt. Wandelen heet dan struinen want er zijn amper paden door de ruige uiterwaardennatuur. Een unieke en dynamische belevenis van onze belangrijkste rivier, de Waal.

Enige conditie is gewenst daar het terrein er geen zomeravondwandeling van maakt. Denk echter niet aan een enorme sportieve uitdaging, dit is gewoon wandelend op een heel andere manier een stukje Nederland ervaren. En dan ook nog 4 dagen achter elkaar. Er wordt ongeveer 15km gestruind, deels door ongerept terrein. Ook zit er een fietsdag tussen waardoor je wat meer van de omgeving kunt ontdekken, een fijne afwisseling.

van-de-boot-af-klimmen-1200x600 (900x450)

Volop natuur
Je passeert rivierstrandjes en rivierduinen, ruikt de bloemen in de uiterwaarden en zoekt je weg door de ooibossen. Over kronkeldijkjes fiets je langs dorpen en heb je uitzicht over het wijde landschap rond de Waal. Een oversteek met een vlot, een bootje of gewoon de pont om in een ander natuurgebied je route te vervolgen. Even stil houden bij de konikpaarden, de camera vermoedelijk veelvuldig in de hand. En dat allemaal in een heerlijk rust.

Informatie
De Ri4daagse wordt gehouden van 18 t/m 21 augustus. Op de website van de Ri4daagse vind je alle informatie o.a. over het inschrijven. Er is een gelimiteerd aantal deelnemers dus wacht niet te lang. De foto’s geven een mooie indruk van dit evenement.

>> Foto’s Ri4daagse

foto-struinen (900x398)
DSC00724-1200x600 (900x450) over-bomen-klimmen-1200x600 (900x450)

Op de website van de Ri4daagse vind je alle informatie o.a. over het inschrijven.

 

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?