Duurzame STOOV warmtekussens verwarmen mensen in plaats van lucht

Een duurzame kerstgedachte: verwarm mensen i.p.v. lucht met STOOV warmtekussens. Een mooie eigentijdse oplossing om je leven comfortabeler te maken en tevens duurzamer. Het idee is simpel; je laadt je elektrische STOOV infraroodkussen of -deken op, en je kunt er vervolgens tot wel acht uur warmte van krijgen. De toepassingen zijn legio. Zo kun je je kussen opgeladen meenemen tijdens je outdooractiviteiten. Je kunt er langer mee in de tuin blijven zitten. Maar als je wat later thuis komt en je het zonde vindt om de verwarming hoger te zetten zal een STOOV kussen of deken je verwarmen.

HET IDEE ACHTER STOOV | In onderstaande video legt Teun van Leijsen, initiatiefnemer en bedenker van STOOV, uit wat zijn beweegredenen waren om warmte kussens te ontwikkelen. Teun en zijn gezin zijn buitenmensen en willen daarom zo lang mogelijk buiten blijven. Veel mensen nemen dan hun toevlucht tot een terrasverwarming, maar dan verwarm je natuurlijk de lucht en gaat er veel warmte en energie verloren.

HOE LANG OPLADEN, HOE LANG GEEFT HIJ WARMTE? | Voorbeeld de Stoov® One Original is er ook in de Plus-uitvoering. De One laadt in 2 uur op en geeft 2-4 uur warmte. De Plus heeft 4 uur nodig om op te laden maar geeft dan 4-8 uur warmte. (voor de technici onder ons: batterij 2200 mAh /Pro 4000mAh Li-Ion, input spanning 100-240V 50/60Hz, output spanning 12.6V DC, 1200mA). Alles over STOOV vind je op: stoov.com/nl

 

2 uur opladen is 2-4 uur warmte. De STOOV heeft 3 standen, warm, warmer, warmst. Dat laatste is 45º. Lekker hè.

 

Alles over STOOV vind je op: stoov.com/nl

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?