Zijn je voeten klaar voor de actieve zomermaanden?

Foto Chiot's Run, Flickr

Met de drukke wandelmaanden voor de boeg wordt er van je voeten nogal wat gevraagd. Of dat nu voor de 4-daagse is, voor een strandwandeling op blote voeten of stoeien in de tuin met de (klein)kinderen. Hou daarom je voeten in conditie met een voeten balsem, bij voorkeur met natuurlijke werkzame stoffen. Zo houd je een droge en ruwe huid zacht en soepel. Was na je wandelingen je voeten, droog ze goed af en masseer ze zacht met een goede balsem.

 

De Dao voetbalsem van Rituals is zo’n voetcrème met natuurlijke werkzame stoffen waaronder Chinese munt.

Rituals hanteert strenge eisen als het om onze producten gaat. Geïnspireerd door de natuur wil men ook zorgen dat diezelfde natuur met respect wordt behandeld. Daarom wordt  gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame en biologische ingrediënten. En voor alles wat de natuur niet kan geven, worden veilige alternatieven gebruikt.

Rituals producten zijn: dierproefvrij, getest door vooraanstaande dermatologen en geschikt voor vegetariërs. Voor de verpakkingen wordt waar mogelijk hout uit duurzame bron gebruikt, glas, FSC papier en karton. Om de CO-2 voetafdruk zo klein mogelijk te houden wordt het grootst mogelijke deel van de Rituals producten vervaardigd in Europa.

Meer over Rituals

Meer over Dao Voetbalsem

 

Als gezond en succesvol bedrijf voelt Rituals zich verplicht iets terug te doen voor mensen die wat minder geluk hebben in deze wereld. Zo ondersteunen zij de Tiny Miracles Foundation. Zie boven staande video of kijk op de Rituals-site.

Meer over Dao Voetbalsem

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?