Hoe simpel kan het leven zijn?

Hoeveel heeft een mens nodig om je werkelijk vrij te voelen? Deze nieuwe Ecocapsule bewijst het: heel weinig. Alles wat je nodig hebt zit erin en alles wordt je door de natuur zelf gratis geleverd. Stroom via zonnecollectoren en windmolen, water via een regen-opvangsysteem.

De Ecocapsule kun je in principe overal plaatsen, zomaar midden in de natuur, op het strand, in je eigen achtertuin als studeerkamer of bij je vrienden als je eigen logeerkamer. Zonder draden of slangen naar stopcontact en kraan. Als caravan kun je er mee door Europa trekken op zoek naar de meest afgelegen plekken. Voor mensen die streven naar een optimaal gevoel van vrijheid, en geloven in het principe van ‘meer is minder’ lijkt de Ecocapsule het ei van Columbus.

De Ecocapsule wordt ontwikkeld en gebouwd in Slowakije en biedt plaats aan 2 personen, heeft douche en toilet aan boord en een kleine keuken. Dit jaar worden er slechts 50 stuks van gebouwd, waarvoor men vanaf nu kan intekenen. De prijs van € 80.000,- zal helaas niet voor iedereen zijn weggelegd. Wel leuk om van te dromen.

Alle informatie vindt je op de site van www.ecocapsule.sk

Ecocapsule-twin

Ecocapsule-4

Alle informatie vindt je op de site van www.ecocapsule.sk

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?