Waar is deze ochtendwandeling in de bergen?

Waar heb je dit geweldige uitzicht tijdens een ochtendwandeling in de bergen? Een plek waar het silhouet van een eiland verschijnt als de zon boven de wolken uitkomt. Tussen de dennenbomen kun je er naar kijken met de vallei en de zee onder je.

Bekijk onderstaande foto’s van de ochtendwandeling en vindt het antwoord met onze ‘ochtendwandelingtip’ voor de mooiste route op weg naar de vulkaan…..

Ten (3)

Een vallei toont zich onder de wolken en een buureiland erboven…

Ten (8)

De ochtendsfeer is er ook als je de kabelbaan neemt naar de hoogste top…

Ten (6)

Weet je inmiddels waar we zijn? Deze machtige vulkaan licht op wanneer de ochtendzon boven de bergen uitkomt.

Een ochtendwandeling in de bergen van Tenerife
We zijn op Tenerife op ca. 2100mtr hoogte boven de Vallei van Guïmar. De machtige vulkaan El Teide licht op als het door de ochtendzon wordt geraakt. De Teide kun je via verschillende routes omhoog bereiken. Onze tip is omdat te doen via het dorp Arafo (zie kaart) om van de uitzichten op het naast gelegen Gran Canaria te genieten. Stap uit en wandel langs de weg om van het snel veranderende uitzicht te genieten met de Teide zelf uiteindelijk als toetje. Bijkomend voordeel is dat het nog rustig is als je de eerste kabelbaan naar de top van de Teide neemt.

Ten (4)

De zon is eindelijk boven de wolken.

Ten (7)

Naarmate de zon hoger komt veranderen de kleuren en lossen de wolken op. Zo worden Gran Canaria en de zee beter zichtbaar.

Ten (2)

Omhoog de bergen in boven het dorp Arafo dat verstopt ligt onder de wolken.

Ten (1)

De gereden route via de vallei van Guïmar en Arafo.

> Foto’s Miez Peek

Bewaren

Bewaren

Bewaren

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?