Rondgaande fietstocht langs de parels van Noord-Slovenië vanuit Bled

Bled eilandkerk, fotoL Pixabay

Een rondgaande fietstocht voor wie wil genieten van een prachtig berglandschap zonder extreme inspanning. De reis begint en eindigt in Bled aan het kraakheldere gletsjermeer met daar middenin de kerk op een piepklein eilandje. Gemiddeld fiets je zo’n 30-55km per dag. Genoeg tijd dus om de middeleeuwse kastelen onderweg te bekijken of te genieten van een lunch met de mooie lokale lekkernijen waar de regio zo bekend om staat.

Je rijdt voortdurend in een decor van bergen, bossen, velden van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid, de parels van Slovenië. Dat zijn de mooiste meren, de mooiste valleien, de diepste kloven, de mooiste uitzichten, de langste watervallen. Onderweg overnacht je in 3-4 sterren hotels. Met de auto moet je rekenen op zo’n 1200km naar Bled. Meer over de 3 mooiste meren van Slovenië vind je op: ditisons.nl

Ben je geïnteresseerd in onze nieuwe fietsvakantie in Slovenië, dan houden we je graag op de hoogte via onderstaand formulier.

Ben je geïnteresseerd in onze nieuwe fietsvakantie in Slovenië, dan houden we je graag op de hoogte via onderstaand formulier.

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Nieuwe Fietsvakantie Slovenië

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?