Fotografie Workshop aan de kust van Normandië

Foto's: Ewout Pahud de Mortanges

Speciaal voor ECKTIV stelt fotograaf Ewout Pahud de Mortanges een fotografie workshop samen om actieve buitenmensen te leren en te inspireren zelf mooiere foto’s te maken. Vanwege de vele wisselende lichtomstandigheden laat hij zijn keus voor de locatie vallen op de Normandische kust. Ter hoogte van het fotogenieke kloostereiland Mont Saint Michel, vlak voor de kust midden in zee en uitsluitend bij laag water te bereiken. Deze mogelijk meest gefotografeerde plek van Normandië daagt je uit om elk moment van de dag een totaal andere foto te maken. Met laag licht of tegenlicht, met nevel of zonder nevel. Naast de sessies rond Mont Saint Michel zijn er talloze andere fotogenieke plekken aan de Normandische kust waar de mooiste wandelpaden ons naartoe zullen leiden.

Gedacht wordt aan een 5-daags arrangement, in het voorjaar van 2023, met verblijf in een vrij gelegen landgoed met uitzicht- en op loopafstand van zee. Naast het onderwerp Mont Saint Michel, waar je ook naar toe loopt met laag water, maak je hier de mooiste opnames van krijtsteenrotsen aan zee en je ervaart het verschil in sfeer tussen zonsopkomst en zonsondergang. Er is een sessie gewijd aan het werken met een Drone, denk daarbij ook aan videobeelden met een drone die je automatisch volgt tijdens wandelingen. En tijdens de sessie fotobewerking deelt Ewout je al zijn trucs met Photoshop & Lightroom die hij zelf het meest gebruikt. Hij zal er alles aan doen om jezelf te laten verrassen over je resultaten en je met een volle schijf prachtige foto’s huiswaarts te laten keren.

Ben je geïnteresseerd in deze Fotografie Workshop Normandië in het voorjaar 2023, laat dat dan weten met het vrijblijvend interesse formulier onder aan deze pagina. Dan houden we je op de hoogte.

We brengen een bezoek aan de fotogenieke krijtsteenrotsen, waar tevens een prachtige wandelroute overheen loopt.

Blauw geel en groen met witte wolken, cadeautje van de weergoden

We rekenen op meerdere fotosessies direct aan de kust, met zonsopkomst en -ondergang. Hier ‘s nachts met volle maan.

Op het programma staat een bezoek aan de Mont Saint Michel

Onze sfeervolle uitvalsbasis ligt in de vrije natuur en op loopafstand van de kust nabij de Mont Saint Michel

Workshopleider en fotograaf: Ewout Pahud de Mortanges werkt voor talloze opdrachtgevers, won diverse internationale prijzen en is EASA gecertificeerd Drone pilot. Meer over Ewout op ewoutpahud.com

Ben je geïnteresseerd in deze Fotografie Workshop Normandië in het voorjaar 2023, laat dat dan weten met onderstaand vrijblijvend interesse formulier. Dan houden we je op de hoogte.

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Ja, ik word graag op de hoogte gehouden over de Fotografie Workshop Normandië

 

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?