Herfst in de Harz, indrukwekkend vanaf de langste hangbrug ‘Titan-RT’

Sinds de langste hangbrug van Duitsland in 2017 werd geopend, staat de Harz weer op de kaart van wandelaars. De 483 meter lange hangbrug Titan-RT is de kers op de taart voor deze van oudsher populaire wandelregio die het een tijd lang moeilijk heeft gehad om toeristen te trekken. De Harz is altijd een uitstekend wandelgebied gebleven ontdekte ook Miez Peek toen hij er vorig jaar afgelopen herfst met de camper rond reed en verschillende wandelingen maakte. Herfst in de Harz is indrukwekkend vooral met het uitzicht vanaf de ‘Titan-RT’. Meer informatie over wandelen in de Harz: nl.harzinfo.de

Het Bodetal nabij de plaats Thale is een diepe ravijn tussen wanden van ruim 80m. Je kunt er wandelen langs de beek op de dalbodem en bovenlangs weer terug.

Wandelen langs een uitloper van de ruim 70 jaar oude Okerstausee. Het stuwmeer is vrijwel volledig omringd door bossen.

De Titan hangbrug is met ruim 485m lengte de grootste van het land. Het hangt parallel aan de grote stuwdam van het Rappbodetal vanwaar je dit zicht hebt.

Wernigerrode, een van de vele beschermde stadsgezichten. Wandelen in de Harz is een ideale combinatie van natuur en cultuur.

Uitzicht over het Bodetal dat te voet, of comfortabel met de kabelbaan te bereiken is. Zo maak je een wandeling zo zwaar als je wilt.

Meer informatie over wandelen in de Harz: nl.harzinfo.de

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?