3 Hoteltips voor een romantisch wandel- of fietsweekend

www.hobbystunter.com

Romantische lokaties met de mogelijkheid voor een actieve ontdekkingstocht in de nabije omgeving. Ecktiv selecteerde drie verschillende overnachtingen waar de charme van de omgeving samen komt met de intieme sfeer van het hotel. Misschien een leuke tip voor Valentijn 14 februari….?

Herberg de Klomp in Vilsteren
Vilsteren mag je met recht een verborgen pareltje noemen in het Vechtdal tussen Zwolle en Ommen. Het ligt omringd door bossen niet ver van de Lemelerberg en lopend is de Vecht te bereiken. Echt een dorp om je terug te trekken en in alle rust van de natuur te genieten.

Centraal in het kleine dorp ligt de sfeervolle Herberg De Klomp met 12 kamers en ambachtelijke gerechten in het restaurant. Na een fietstocht of een wandeling kun je lekker aanschuiven bij de open haard. Herberg de Klomp heeft o.a. een speciaal Fiets-en Wandel Arrangement.

de-klomp

Gerecht-de-klomp-

Foto’s Hotel de Klomp, Vilsteren

 

Hotel Badhu in Utrecht
Een bijzonder, kleinschalig hotel in een groene omgeving midden in Utrecht! Je hebt de gezelligheid van de binnenstad met de grachten en kelderrestaurants nabij. Hotel Badhu is een voormalig badhuis en haalt daarom qua inrichting inspiratie bij de Arabische hammam. Er zijn 8 comfortabele kamers met elke een eigen thema in Arabische sfeer. Je kunt bovendien genieten van de Arabische keuken in het duurzame restaurant. Meer informatie op de website van Hotel Badhu.

Bahu

Kamer-Badhu

Badhu-bediening

Foto’s Hotel Badhu, Utrecht

 

Kasteel Erenstein in Kerkrade
Slapen in een kasteel met slotgracht en een barokke kasteeltuin met de meest romantische hoekjes. Je zou bijna denken dat het ook teveel kan zijn…

In Kasteel Erenstein in Kerkrade is nu een Fletcher hotel-restaurant gevestigd vanwaar je prachtige tochten kunt maken door het Zuid-Limburgse landschap. Van origine is het een carréhoeve uit 1713 en dat ervaar je direct als je de muren binnen stapt. Er zijn zelfs kamers met een dakterras en er is een serre die uitzicht biedt over het dal.
Voor de prijs hoef je het niet te laten. Kijk maar eens op de site van Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein naar het Valentijns-arrangement en de 65 euro actie.

Kasteel-Erenstein

Kasteel-Erenstein-2

Kasteel-Erenstein-3

Foto’s Kasteel Erenstein, Kerkrade

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?