Online wandeltrainingen voor wie de wandelsmaak goed te pakken heeft

Wandeltrainer Wanda in de Eifel

Het lijkt erop dat Nederland de wandelsmaak te pakken heeft. Van elke dag een ommetje in de buurt tot langere wandeltochten door de natuur in het weekend. Maar een herkenbaar menselijk trekje is dat, als we eenmaal de smaak te pakken hebben, we ook vooruitgang willen boeken. Met wellicht als droom ooit zo’n beroemde Camino te kunnen lopen. Voor iedereen die stappen wil maken en streeft naar meer wandelconditie is er nu een reeks online trainingsprogramma’s ontwikkeld door wandeltrainer Wanda Catsman.

Zo kun je kiezen voor een trainingsschema dat je in 10 weken tijd klaarstoomt om met gemak 10km achter elkaar te lopen. Er is er een waarbij je in 12 weken tijd met gemak van 10 naar 20km per dag kunt lopen. En een speciaal trainingsprogramma voor meerdaagse wandelavonturen waarbij wordt uitgegaan van 20km per dag. Daarnaast is er een privé 1 op 1 wandeltraining en een community waar je je ervaringen kunt delen. Doel is in alle gevallen na afloop van het programma moeiteloos en relaxter te genieten van al je wandelavonturen.

LET OP: Speciaal voor ECKTIV fans geeft Wanda je 10% korting op haar trainingsprogramma’s. Gebruik daarvoor het codewoord ECKTIV bij het inschrijven op wandeltrainer.nl

Ga voor meer informatie en inschrijven voor de online trainingsprogramma’s naar: wandeltrainer.nl

PS. Als dit verhaal niet voor jou van toepassing is, maar wel voor iemand in je omgeving, stuur die dan dit bericht door.
or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?