Online Wandeltraining van Wanda: In 12 weken naar 10 kilometer

Foto: wandawandelt.nl

Tijd om je voor te bereiden op een hopelijk lange zomer met evenzo lange wandelingen. Ben je om een of andere reden een tijdje wat minder actief geweest met wandelen of ben je wel eens jaloers op de mensen die met gemak van die leuke wandelroutes lopen van 10 of 20km. Dan is de Online Wandeltraining van Wandawandelt misschien net wat je nodig hebt om je wandelconditie in 12 weken op te bouwen.

Wanda heeft vanuit haar jarenlange ervaring, waar ze zelf ook af en toe eens moest stoppen vanwege een blessure, een gedegen trainingsschema opgezet waarmee je in 12 weken naar 10 kilometer wandelen toe traint. Iedere week ontvang je een email met je wekelijkse wandelschema, wandeltips & -weetjes. En je krijgt toegang tot de besloten wandelgroep waar je je voortgang en ervaringen kunt delen met andere deelnemers en vragen kunt stellen aan haar.

Je wandelt iedere week drie keer. Door de afstand en trainingsintensiviteit rustig op te bouwen, voorkom je blessures. Ter afsluiting organiseert Wanda op zaterdag 30 maart centraal in Nederland een groepswandeling van 10 kilometer waar je gratis aan deel kunt nemen. Exacte plaats en tijd wordt later bekend gemaakt.

Ruim 1000 mensen gingen je voor en hebben de training met veel plezier gevolgd.

Ga voor meer informatie naar: wandawandelt.nl

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?