Op Wandelsafari met de Masai in Kenia

View of Loita Plains and Hills in Kenya, foto: Ninana, Wikimedia

Een wandelsafari in Oost-Afrika, dat klinkt niet alledaags. En dat is het ook niet, want er zijn niet zoveel natuurreservaten in Afrika waar je te voet op ontdekkingstocht kunt gaan. In samenwerking met onze  enthousiaste Afrika reisspecialist en partner hebben we een 14-daags wandelarrangement samengesteld, speciaal voor ECKTIV en dus voor mensen die altijd wel in zijn voor een bijzondere actieve belevenis.

Tijdens de eerste week maak je een trekking over de Entasopia- Morijo trail door het gebied van de Masai in het Zuiden van Kenia. De Masai zijn dan ook je gids tijdens de trekking, waar je van kamp naar kamp trekt en overnacht in kleine tenten. Uiteraard wordt je bagage vervoerd en wordt er voor alle maaltijden gezorgd. In de tweede week ga je met een safarivoertuig op wild safari in de Masai Mara waar je diverse game drives doet en overnacht in Aruba Mara Tented Lodge.

De bedoeling is dat deze exclusieve reis voor max. 6 personen plaatsvindt in september, de tijd dat je ook de grote trek van de wilde kuddes gnoes zult kunnen zien. Je zult begrijpen dat het geen goedkope reis zal worden, maar we streven ernaar dat wel bijna alles inclusief zal zijn. Zoals het er nu uitziet zal je moeten rekenen op € 3500,- p.p. inclusief vlucht en vol pension.

Graag willen we weten of er belangstelling is voor zo’n wandelsafari in Kenia met begeleiding van Masai. Als je geïnteresseerd bent kun je dat laten weten met het formulier onderaan deze pagina.

Foto: Ninana-Flickr

Tijdens de trekking met de Masai slaap je in kleine tenten en wordt de bagage vervoert door ezels

De masai zijn ervaren gidsen die tevens goedlachs zijn, foto: make it Kenia

De Masai kunnen je onderweg de nodige verhalen vertellen, foto: Make it Kenia

Tijdens de tweede week is er een wildsafari gepland en slaap je in luxe safaritenten in Aruba Mara Camp, foto: Aruba Mara camp

Tijdens de safari game drives in de tweede week kun je alle soorten wild tegenkomen, waaronder de big five

De reis wordt gepland in september 2019. Hoewel het niet zeker is dat de grote trek van de Gnoes zal plaatsvinden, heb je in september wel de meeste kans om het spektakel met eigen ogen te zien.

Als je geïnteresseerd bent in deze wandelsafari in Kenia laat het dan weten met het onderstaande formulier. Dan houden we je z.s.m. op de hoogte.

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Wandelsafari Kenia onder begeleiding van Masai

Ja, ik ben geïnteresseerd en ben benieuwd naar jullie definitieve aanbod.

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?