Huttentochten Slovenië

Huttentocht Slovenië door Nationaal Park Triglav+

Huttentocht Slovenië

  • Individuele reis
  • 5 nachten
  • 1 juli - 20 september
  • Logies/Ontbijt & Deels Halfpension
  • Eigen vervoer
vanaf €639,-
Huttentocht Slovenië over het Karawankengebergte+

Huttentocht Slovenië

  • Individuele reis
  • 4 nachten
  • juli - september
  • Logies/Ontbijt & Deels Halfpension
  • Eigen vervoer
vanaf €579,-

De mooiste huttentochten in Slovenië

6-daagse Huttentocht Slovenië door National Park Triglav
De huttentocht door de Julische Alpen begint en eindigt bij het schitterende helderblauwe Meer van Bohinj in het Nationaal Park Triglav in het noordwesten van Slovenië. Het gebied is nog niet ontdekt door de massa’s, waardoor je er nog volop kunt genieten van de natuur, de ruimte en de rust. Je wandelt vier dagen door het bijna verlaten kalksteengebergte. Geniet van de natuur, de flora en de fauna van de Julische Alpen, de spectaculaire vergezichten en de eenvoudige, gezellige en prachtig gelegen berghutten. Een topbeklimming behoort zeker tot de mogelijkheden. Ontdek de verrassende kanten van Slovenië, hier kom je vast nog een keer terug.

8-daagse Huttentocht Slovenië langs de pieken van de Julische Alpen
Tijdens deze huttentocht ontdek je groen hart van Europa, Slovenië. Een ideaal vakantieland met een prachtige natuur, rijke geschiedenis en een vriendelijke bevolking. Van het sprookjesachtige Meer van Bled via de hoogvlakte van Pokljuka klim je naar de voet van de hoogste berg van Slovenië, de Triglav. Over bergweiden, door donkere sparrenbossen over de grijze rotsen wandel je langs groene en zwarte meren met spectaculaire watervallen tot aan het Meer van Bohinj. Een veelzijdige en uitdagende wandelvakantie tegen het schitterende decor van de Julische Alpen.

6-daagse Wandelvakantie Slovenië met nacht in berghut en hooischuur
Slapen in een berghut, een hooischuur of een houten hutje op een camping? De kinderen zullen er de hele dag naar uitkijken. Zo wordt een wandelvakantie een waar feest voor jong en oud. Van Kranjska Gora naar Bovec wandel je door een stralend decor van bergenpassen met prachtige uitzichten, groene bergweides, witte kalkrotsen, hangbruggen over blauwgroene rivieren en spannende, donkere bossen. En overal kun je picknicken of pootjebaden. Het lijkt wel een sprookje. Voeg daar nog een dagje waterpret aan toe en zo heb je een ideale mix van inspanning en ontspanning voor het hele gezin.

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?