Begeleide wandelvakanties

Een begeleide wandelvakantie heeft twee belangrijke voordelen voor veel mensen. Allereerst is het heel ontspannen en comfortabel om een gids te volgen die de beste routes kent en zaken goed heeft voorbereid. Daarnaast heeft een groepsreis natuurlijk  een sociaal aspect. Je leert nieuwe mensen kennen en het is leuk om aan het eind van de dag je ervaringen te delen. De samenstelling van onze groepen is zeer divers. Begeleide wandelreizen worden geboekt door zowel stellen, vrienden, als singels. De gedeelde passie is het wandelen en het avontuur. Iedereen is welkom.

Groepswandelvakantie Slovenië inclusief huttentocht+

Wandelvakantie Slovenie

  • Groepsreis
  • 7 nachten
  • 6 jul - 8 september
  • Logies/Ontbijt, Lunchpakket & Deels Halfpension
  • Eigen vervoer
vanaf €1639,-

Begeleide wandelvakanties, de mooiste groepsreizen

5-daagse Wandel-zeilvakantie naar de Nederlandse Waddeneilanden
Kom aan boord van het comfortabele en gezellige zeilschip de Ideaal en geniet van een heerlijke voor- of najaarswandel- en zeilvakantie op het Wad. Varen over de betoverende Waddenzee is elke dag anders. De grijsblauwe luchten, de verdwijnende horizon, de zilte wind en zandbanken met zeehondjes. Ervaar het unieke eilandgevoel tijdens de wandeltochten door de duinen, kwelders en stranden van Terschelling en Vlieland. Een heerlijke vakantie waar je niet ver voor hoeft te reizen om er toch even helemaal uit te zijn.

12-daagse Groepswandelvakantie Dolomieten
Deze begeleide wandelvakantie begint en eindigt in Nederland. Met een comfortabele touringcar reis je heen en terug (met een overnachting en diner in Zuid-Duitsland) naar het hotel in Rodeneck in Zuid-Tirol. Hier verblijf je 9 nachten. Een ervaren Nederlandse reisleidster begeleidt deze wandelvakantie. Het programma zoals hier omschreven kan, afhankelijk van de omstandigheden, variëren. De reisleidster bepaalt uiteindelijk het definitieve programma. Het is overal prachtig en er is volop keuze uit heel diverse wandelingen in dit gebied.

Liever een individuele wandelreis? Ga naar alle wandelvakanties.

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?