Laat je meevoeren door de wind tijdens een zeil-wandelexpeditie van eiland naar eiland

Thema's: combi wandelen-zeilen, onvoorspelbaar avontuur, terug naar de elementen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thema's: combi wandelen-zeilen, onvoorspelbaar avontuur, terug naar de elementen

VOORBEELD: REFRESH-ZEIL-WANDELREIS WADDEN OF DEENSE ZUIDZEE

Laat je meevoeren door de wind tijdens een zeil-wandelexpeditie van eiland naar eiland

THEMA’S: COMBI ZEILEN-WANDELEN, ONVOORSPELBAAR AVONTUUR, LEVEN MET DE ELEMENTEN
Een Wandel-Zeil-expeditie van eiland naar eiland op de Wadden of in de Deense Zuidzee. Het programma van de reis wordt bepaald door de wind. Wanneer we welk eiland kunnen aandoen of misschien kunnen wel droogvallen met de boot en een korte wadloop doen. Flexibiliteit en improvisatievermogen komen hier wel van pas. Verder levert de hele setting de deelnemers het ultieme gevoel van uitwaaien. Tijdens de expeditie is de het schip de thuisbasis waar je ook overnacht en van waaruit de wandelingen over de eilanden worden ondernomen. De deelnemers zijn tevens bemanning en maken samen de maaltijden. Het wandel-programma is erop gericht je medewerkers uit hun comfortzone te halen en te refreshen tijdens de wandelingen over de eilanden. Het is mogelijk meerdere schepen in te zetten.

> max 12 personen per schip
> meerdere schepen mogelijk
> van 3 tot 5 dagen
> ervaren schippers en wandelcoaches
> optioneel: coaching op maat

BEDRIJFSREIZEN MET GEZONDE MEERWAARDE | Wandelen is misschien wel de meest simpele manier om gezond en fit te blijven van lichaam en geest. Met een Refresh-Wandelreis van ECKTIV gaan je medewerkers zelf ervaren wat de meerwaarde is van wandelen en contact met de natuur. Ons streven is ze voldoende te motiveren om wandelen, als het even kan, onderdeel te laten worden van hun lifestyle. Want gezonde medewerkers zijn de zuurstof van je bedrijf.

ECKTIV stelt in onderling overleg het programma samen en neemt de volledige zorg voor de organisatie uit handen. Zoals vervoer, verblijf, wandel/fietsbegeleiding etc. (optioneel trainingssessie mental coach)

AANVULLENDE MOGELIJKHEDEN

WANDELTRAINING VOORAF | De ECKTIV Refresh programma’s zijn goed mee te maken door deelnemers met een goede basisconditie. Deelnemers die twijfelen of hun conditie voldoende is kunnen deelnemen aan een voorbereidende Online wandeltraining.
 
MENTAL COACHING| ECKTIV gelooft dat de natuur en daarin actief zijn combineert met een passend coaching programma elkaar versterken. ECKTIV werkt daarom met verschillende coaches samen, zoals bijvoorbeeld Dokter Juriaan en Raymond… Hierdoor kunnen we u de mogelijkheid bieden om een coaching element aan de reizen toe te voegen waarmee het geheel een extra dimensie krijgt. De sessies kunnen partieel worden geïncorporeerd in het wandelprogramma.

Overzicht reis

Prijs Op aanvraag
Hond toegestaan? Nee
or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?