Samen op weg naar de top met overnachting in een authentieke berghut hartje Pyreneeën

Thema's: bergwandelen, samen de top bereiken, terug naar de natuur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thema's: bergwandelen, samen de top bereiken, terug naar de natuur

VOORBEELD: REFRESH-WANDELREIS ANDORRA

Samen door de ongerepte natuur op weg naar de top, met overnachting in authentieke berghut in het hart van de Pyreneeën

THEMA’S: BERGWANDELEN, SAMEN DE TOP BEREIKEN, TERUG NAAR DE NATUUR
Deze Refresh-Wandelreis in Andorra vindt plaats op ideale bestemming en locatie voor teambuilding als je bedrijf b.v. een nieuwe koers wil gaan varen. Of tijdens een fusie elkaar op een natuurlijke manier te leren kennen en naar elkaar toe te groeien. De kracht van het ruige ongerepte berglandschap zal je medewerkers al wandelend op een natuurlijke manier uit hun comfortzone halen. Met als doel een open mind en de bereidheid om te veranderen. De uitdaging om samen letterlijk de hoogste top van Andorra te bereiken zal zorgen voor de nodige teamgeest. Het zal wederzijds respect vergroten en het bewustzijn dat je als team altijd sterker bent dan solo. Optioneel kan een overnachting in een authentieke berghut of in tenten worden opgenomen.

Het 4****hotel als thuisbasis is de beloning. Een plek om samen terug te kijken op de gezamenlijke prestatie aan de rand van het zwembad of in de sauna.

> van 10 tot 100 personen
> van 3 tot 5 dagen
> goede basisconditie
> ervaren bergwandelgids
> optioneel: coaching op maat

BEDRIJFSREIZEN MET GEZONDE MEERWAARDE | Wandelen is misschien wel de meest simpele manier om gezond en fit te blijven van lichaam en geest. Met een Refresh-Wandelreis van ECKTIV gaan je medewerkers zelf ervaren wat de meerwaarde is van wandelen en contact met de natuur. Ons streven is ze voldoende te motiveren om wandelen, als het even kan, onderdeel te laten worden van hun lifestyle. Want gezonde medewerkers zijn de zuurstof van je bedrijf.

ECKTIV stelt in onderling overleg het programma samen en neemt de volledige zorg voor de organisatie uit handen. Zoals vervoer, verblijf, wandel/fietsbegeleiding etc. (optioneel trainingssessie mental coach)

AANVULLENDE MOGELIJKHEDEN

WANDELTRAINING VOORAF | De ECKTIV Refresh programma’s zijn goed mee te maken door deelnemers met een goede basisconditie. Deelnemers die twijfelen of hun conditie voldoende is kunnen deelnemen aan een voorbereidende Online wandeltraining.
 
MENTAL COACHING| ECKTIV gelooft dat de natuur en daarin actief zijn combineert met een passend coaching programma elkaar versterken. ECKTIV werkt daarom met verschillende coaches samen, zoals bijvoorbeeld Dokter Juriaan en Raymond… Hierdoor kunnen we u de mogelijkheid bieden om een coaching element aan de reizen toe te voegen waarmee het geheel een extra dimensie krijgt. De sessies kunnen partieel worden geïncorporeerd in het wandelprogramma.

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?