Kopje koffie onderweg moet heet zijn, vind je niet?

Beeld uit video Stanley Thermos

Met de winter voor de deur is het verlangen naar een hete kop koffie of chocola onderweg geen gekke gedachte. Vooral als je verwacht geen restaurant tegen te komen. Voor die momenten heeft William Stanley Jr reeds in 1913 de Stanley Thermosfles uitgevonden. Een stalen fles met vacuüm isolatie, die afhankelijk van welk type je kiest, warme dranken wel 24 uur warm kan houden. En koude dranken koud natuurlijk.

Voor de Amerikaanse bouwvakker of houthakker hoort de Stanley thermosfles gewoon bij zijn gereedschap. En sinds we meer vrije tijd doorbrengen in de natuur heeft de fles ook zijn weg gevonden naar alle soorten outdoor activiteiten. De hierboven afgebeelde thermosfles is de kleinste, met een inhoud van net geen halve liter en heeft een handig mondstuk om uit te drinken.

Het merk Stanley staat al meer dan 100 jaar voor duurzaamheid en kwaliteit. De meeste producten van Stanley koop je dan ook maar eens in je leven. We wensen je een mooie wandelwinter, en vergeet niet dat je Stanley van de zomer je drinken weer 12 tot  24 uur koud houdt.

Het document waarmee William Stanley op 2 september zijn patent heeft aangevraagd. Het systeem is gedurende de afgelopen 100 jaar voortdurend geperfectioneerd, maar de basis is nog steeds uit 1913.

Ga voor het assortimentsoverzicht en alle informatie uit de eerste hand naar: stanley-pmi.com

Ga voor het online bestellen van Stanley thermosflessen naar: bever.nl

Een greep uit het classic assortiment van Stanley. Van nog geen halve liter tot verse koffie zetten onderweg..

Ga voor het assortimentsoverzicht en alle informatie uit de eerste hand naar: stanley-pmi.com

Ga voor het online bestellen van Stanley thermosflessen naar: bever.nl

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?