Tour du Mont Blanc, een van Europa’s beroemdste bergwandelroutes

Kaart Tour du Mont Blanc: Nick_Moyes, Wikimedia

De Tour du Mont Blanc is een van de beroemdste bergwandelroutes van Europa. Met een totale afstand van 170 km loopt de route rondom het Mont Blanc massief door Frankrijk, Italië en Zwitserland. Als je de kaart bekijkt kun je je voorstellen dat je onderweg dagelijks optimaal geniet van de mooiste Alpenlandschappen. Al wandelend over frisse alpenweides, stoere rotspaden, door bossen en dalen of langs imposante gletsjers en bergmeren. Daarom staat de Tour du Mont Blanc bij ons al geruime tijd hoog genoteerd om op te nemen als nieuwe huttentocht. Dit jaar is het zover en kunnen we binnenkort een 9-daagse huttentocht aanbieden rond het ‘Dak van Europa’: het Mont Blanc massief. Met onderstaande video krijg je in 3 minuten een beeld van de route.

Word je enthousiast en ben je geïnteresseerd om hem zelf komend jaar te lopen? Laat dat dan weten met het vrijblijvend interesseformulier onderaan de pagina.

Ben je geïnteresseerd om de Tour du Mont Blanc komend jaar te lopen? Laat dat dan weten met onderstaand  vrijblijvend interesseformulier, dan houden we je als eerste op de hoogte.

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Huttentocht ‘Tour du Mont Blanc’

Ja, ik ben geïnteresseerd en ben benieuwd naar jullie definitieve aanbod.

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?