Limburg ten top: de Geuldal Wandelmarathon

De Geul volgen van bron tot monding moet haast wel een bijzondere wandelervaring zijn. Je kunt de hele route langs  Limburgs beroemdste beek lopen, over 42km startend nabij de bron in het Belgische Hauset, of 21km waarbij je start of finisht in het Limburgse Epen.

De naam ‘Geuldalmarathon’ is gezien de langste afstand logisch gekozen. Je volgt de kronkelde Geul door prachtige dalen, langs Limburgse dorpen en kapellen. Er zal zo nu en dan een klimmetje bij zitten maar je blijft vooral in het beekdal. Onderweg is er natuurlijk Limburgse vlaai, koffie en frisdrank.

Inschrijven kan op de dag zelf maar is verstandig te doen voor 28 september. De Geuldalmarathon wordt voor de 53e keer gehouden en is een lijnwandeling (geen rondje). Je wordt met bussen naar de startplaatsen gebracht, bij inschrijven ter plaatse kan het zijn dat de bussen vol zitten. Kijk voor alle informatie over de website van de organiserende wandelvereniging Vilt.

Een indruk van de wandeling? Bekijk het fotoalbum van de wandeling vorig jaar.

Geuldal Marathon 4 okt 2014 (114) Geuldal Marathon 4 okt 2014 (73) Geuldal Marathon 4 okt 2014 (14)>> foto’s Wandelvereniging Vilt

Ga voor meer informatie en inschrijven naar: wandelvereniging Vilt.

 

Misschien leuk om te combineren met een overnachting?

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?