ECKTIV Reisvoorwaarden mbt Corona

Wanneer je vakantie als gevolg van Covid-19 onverhoopt niet of niet veilig kan worden uitgevoerd dan wordt deze door ons geannuleerd. In dat geval nemen we contact met je op en kun je je reis kosteloos omboeken naar een later tijdstip of naar een vergelijkbare reis in een andere bestemming. Als je niet wilt omboeken ontvang je je betaalde reissom retour.

Bepalend of je vakantie kan doorgaan is of de reisdiensten die deel uitmaken van de pakketreis wel of niet goed en veilig uitgevoerd kunnen worden conform de reisovereenkomst.

Reisadviezen Nederlandwereldwijd.nl
Informeer jezelf goed voorafgaand aan je boeking en reis over alle actuele reisadviezen, voorwaarden en maatregelen per land op Nederlandwereldwijd.nl. Je bent zelf verantwoordelijk dat je aan de voorwaarden kunt voldoen.

Zelf annuleren
Je kunt je vakantie altijd zelf annuleren volgens de ANVR annuleringsvoorwaarden. Tot 6 weken voor vertrek is dit de aanbetaling (20% van de reissom). Zie hier de complete ANVR reisvoorwaarden.

Verzekeringen
Als je door een besmetting met Corona niet naar het land van bestemming mag reizen, ligt dit in de sfeer van de reisverzekering. Check vooraf goed wat je reisverzekering wel en niet dekt.

Mocht je vragen hebben dan kun je ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 085 0477260. (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur) of per mail op reserveringen@ecktiv.nl.

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?