Voor één nacht alleen op wereld in een onbemande Italiaanse ‘Bivacco’ op 2365m

Vidoebeeld: Omero

Op verschillende plekken in de Alpen zijn er onbemande hutten. Van oorsprong plekken om te schuilen met slechts de minimale zaken om te overleven. Een bed, een tafel en stoel. Er is geen elektriciteit, geen stromend water en geen verwarming. Eten moet je zelf meebrengen. Dekens zijn vaak wel aanwezig maar een eigen slaapzak is geen overbodige luxe. De hutten zijn toegankelijk voor iedereen, maar druk wordt het zelden.  Eenmaal binnen heerst de sfeer van het stoere bergleven, saamhorigheid en avontuur. Bij kaarslicht worden mooie ervaringen gedeeld met andere wandelaars.

Maar het kan ook zijn dat je de hut helemaal voor jezelf hebt, zoals de jongens in onderstaande video. De video is in het Italiaans, dus voor velen van ons weinig van te verstaan, maar toch heerlijk om naar te kijken. De video geeft een prachtig beeld van het avontuur van het wandelen naar een bivak en daar moederziel alleen te overnachten in de natuur op 2365 meter. Deze hut “Bivacco Constanzi” is onderdeel van een avontuurlijke huttentocht in de Brenta Dolomieten die we overwegen op te nemen in ons assortiment. De maaltijd voor de avond in de bivacco neem je mee vanuit een hut die je eerder op de dag passeert. Spreekt dit avontuur je aan laat dat dan in onderstaand vrijblijvende formulier weten. Dan stellen we je als eerste op de hoogte als we de tocht gaan aanbieden.

Tip: duurt de intro je te lang? bij 5:19 minuten gaan de wandelaars Bivacco Costanzi binnenZou je geïnteresseerd zijn in een Huttentocht in de Brenta Dolomieten met een overnachting in Bivacco Costanzi, vul dan het vrijblijvende interesseformulier in onderaan deze pagina.

Dit vrijblijvend formulier invullen en verzenden. Dan houden we je als eerste op de hoogte.

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?