‘Wandelen & Afvallen’: Nieuw Lifestyle Programma van Wandelvrouw Bregje

Bregje Schipper altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen

Het houdt Bregje Schipper (van Wandelvrouw.nl) al jarenlang bezig; hoe kan het toch dat ze, sinds ze het wandelen ontdekte, zich slanker, fitter, gezonder en gelukkiger voelt. In talloze tijdschriften kun je van tijd tot tijd lezen dat wandelen zo goed voor je is. En Bregje kan dat vanuit haar eigen ervaring in haar blogs allemaal heel geloofwaardig bevestigen. Maar dat vindt ze niet genoeg. Ze ging op zoek naar het naadje van de wandelkous.

De afgelopen jaren heeft ze er zo’n beetje alles over gelezen. Ze ging gesprekken aan met deskundigen. De kennis die ze opdeed bracht ze in praktijk. En ze ontdekte al snel dat voor een optimaal effect wandelen alleen niet genoeg is. Wel als je het koppelt aan andere eetgewoontes, maar zeker geen diëten. Al met al gaat het om een andere zelfs leukere manier van leven. Iets waar we dankzij Corona misschien juist nu wel voor open staan.

WANDELEN & AFVALLEN LIFESTYLE PROGRAMMA | Bregje ontwikkelde het online het Wandelen & Afvallen Lifestyle Programma waarmee je in drie maanden leert en ervaart hoe het is om door simpelweg te gaan wandelen en stapje voor stapje je eetgewoontes aan te passen je op een relaxte manier kilo’s kunt kwijtraken. Met als doel je fitter, gezonder en gelukkiger te maken. We hopen dat veel mensen hiervoor gaan warmlopen.

Ga voor meer informatie en aanmelden voor ‘Wandelen & Afvallen’ naar: wandelenenafvallen.nl

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?