Wandelpad door één van de langste en mooiste gorges in de Alpen

Foto: Kārlis Dambrāns, Flickr

Als je de ingang van de Liechtensteinklamm in Salzburgerland nadert hoor je al het brullen van de waterval.  Even later zet je de eerste voetstappen op de smalle vlonder die je door een van de mooiste, smalste en diepste kloven van de Alpen loodst. Het zonlicht dat van bovenaf door een smalle spleet tussen de rotsen valt krijgt iets mythisch door de nevel van het vallende water. Het diepzwart van de rotsen en het groen van de mossen, het permanente ruizen en stuiven van het water, het is alles bij elkaar zo’n ervaring waar je stil en een beetje klein van wordt. Zoals je ziet in onderstaande video.

 

 

De Liechtensteinklamm ligt in de regio Salzburger Sportwelt in het Salzburgerland en is slechts één van de redenen om je vakantie door te brengen in deze sportieve regio. Goed aangegeven fiets- en wandelroutes en sfeervolle berghutten kom je tegen in een Alpenlandschap met natuurlijke bronnen, wilden kloven, romantische beekjes en heldere bergmeren.

Meer over Salzburger Sportwelt in Salzburgerland (Nederlandstalig): salzburgerland.com/ne

 

SLAZBURGER-SPORTWELT

Alpenlandschap van Salzburger Sportwelt met natuurlijke bronnen, wilden kloven, romantische beekjes en heldere bergmeren (Foto: Salzburgerland)

 

SALZBURGER-SPORTWELT2

Salzburger Sportwelt is een uitgesproken fietsregio, van E-bike tot moutainbike (Foto: Salzburger Sportwelt)

Schermafbeelding 2017-03-29 om 16.13.45

Meer over Salzburger Sportwelt in Salzburgerland (Nederlandstalig): salzburgerland.com/ne

 

MEER SALZBURGERLAND

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?