Wandeltocht tijdens de Wereldhavendagen Rotterdam

Op zaterdag 5 en zondag 6 september organiseert wandelvereniging BoTu uit Rotterdam-West een speciale Wereldhaventocht voor iedereen die Rotterdam tijdens de Wereldhavendagen op een andere manier wil beleven. In plaats van je te verdringen in de drukte kun je bewegingen op de Maas van verschillende kanten volgen tijdens je wandeltocht. Je komt daarbij o.a. over de Willemsbrug en Erasmusbrug.

Je loopt de route zelfstandig waarbij je kunt kiezen uit verschillende afstanden, van 7 km tot zelfs 35 km. Je krijgt genoeg van alle activiteiten mee en zult af en toe dwars door de gezelligheid heenlopen. Onderweg kom je van alles tegen dat Rotterdam zo kenmerkt: havengezichten en de skyline, moderne en historische gebouwen waaronder die bij de oude Delftshaven. En natuurlijk veel schepen, op deze dagen héél veel schepen…

Wandelvereniging BoTu heeft een speciale informatiepagina gemaakt met daarop de startlocatie en praktische informatie over parkeren en openbaar vervoer. De Wereldhavendagen zijn op 4, 5 en 6 september. Op zaterdag en zondag kun je de wandeling maken. Een impressie van de langste route krijg je hier.

Naamloos

foto Wereldhaventocht.nl

Alles over wandelen tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam: www.botu.nl/wandelen.html

>> Titelfoto Robert van Veen

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?