Heeft u een vraag over een van onze reizen?

We zijn telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur op 085 4016272

Of stuur een email naar reserveringen@ecktiv.nl

ECKTIV is aangesloten bij de ANVR (nr.04542). Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-reisvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Bekijk de ANVR-brochure met de actuele ANVR-Reisvoorwaarden.

ECKTIV is aangesloten bij SGR (nr. 2892). U kunt dit controleren via SGR. De op deze site gepubliceerde reizen vallen onder de SGR-garantieregeling. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

ECKTIV is lid van het Calamiteitenfonds. Stel, u bent zorgeloos op vakantie maar tijdens uw reis doet zich op uw bestemming een natuurramp voor. Of er breken ernstige onlusten uit. Grote kans dat uw reisprogramma wordt aangepast. Of dat u naar een ander hotel wordt gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en vertrekt u eerder naar huis. Dat kost natuurlijk geld. Maar wie betaalt dat? Als er door het Calamiteitenfonds een calamiteit wordt vastgesteld, kunt u via ons een beroep doen op dit fonds.  Extra kosten die ontstaan doordat een reis wordt aangepast komen in aanmerking voor vergoeding. Als de reis moet worden afgebroken dan zorgt het fonds voor een vergoeding voor de niet genoten reisdagen. De reis van en naar uw bestemming zijn geen onderdeel van het reispakket en vallen dus buiten deze regeling.

Adres:
ECKTIV
Van Hennaertweg 4
2952 CA Alblasserdam
reserveringen@ecktiv.nl
T 085 4016272
(KvK 23044959)
(ECKTIV heeft ook een vestiging in Haarlem)

Vragen aan de redactie:
redactie@ecktiv.nl

Vragen over partnerships:
sebastiaan@ecktiv.nl

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?