Fietsvakanties Rügen

Fietsvakantie Rondje Rügen inclusief Hiddensee+

Fietsvakantie Duitsland

  • Individuele reis
  • 5 nachten
  • 21 april - 5 oktober
  • Logies/Ontbijt
  • Eigen vervoer
vanaf €599,-

Overzicht fietsvakanties vanaf en rond Rügen in het kort

6-daagse fietsvakantie rondje Rügen inclusief Hiddensee
Misschien zijn eilanden niet het eerste waar je aan denkt bij Duitsland, maar onze oosterburen zijn in het bezit van een aantal prachtige eilanden. Op deze 6-daagse fietsvakantie langs de Oostzee verken je vooral Rügen, het grootste Duitse eiland en vaar je, met je fiets aan boord, naar het kleinere en minstens even mooie Hiddensee. De Duitsers noemen ‘Insel Hiddensee’ liefkozend een stap terug in de tijd.

8-daagse fietsvakantie Rügen, Hiddensee en Usedom
In acht dagen tijd de drie eilanden Rügen, Hiddensee en Usedom ontdekken. Dat kan op deze eilandenroute die speciaal is uitgestippeld om je langs de mooiste plekjes van de kust van Mecklenburg-Vorpommern te leiden. De Hanzestad Stralsund is het begin- en eindpunt van deze fietsvakantie, die we warm aanbevelen aan natuurliefhebbers en rustzoekers.

9-daagse fietsvakantie Grote Oostzee Tour inclusief Rügen
Deze klassieke fietsronde dompelt je in acht dagen onder in het uitgestrekte grillig gevormde eilandenlandschap van de Oostzee ofwel de Duitse Boddenküste. Je maakt de oversteek naar het kleinere vrijwel autovrije eiland Hiddensee met z’n uitgestrekte zandstranden. Vervolgens doe je het grote eiland Rügen aan met onder andere de legendarische krijtrotsen van het Nationaal Park Jasmund. Tot slot ontdek je de schiereilanden Zingst en Fischland-Darss, inclusief de lagune Barther Bodden, deel van het nationale park Vorpommersche Boddenlandschaft.

8-daagse Fietsvakantie Rondje Rügen met kastelen
Deze klassieke fietsroute, waarbij je deels overnacht in luxere hotels waaronder 3 nachten in een kasteel of herenhuis, voert langs de hoogtepunten van zowel Rügen als Hiddensee. In relatief korte tijd kom je langs alle mooie plekjes zonder dat je je hoeft te haasten.

8-daagse Fietscruise over de Oder van Berlijn naar Rügen
Deze ontspannen en afwisselende comfortabele fietscruise begint in het bruisende Berlijn en voert je over de Oder, langs historische steden, unieke rivierlandschappen en het grote binnenmeer Oderhaf naar de oude Hanzestad Stralsund en het eiland Rügen. Al fietsend ontdek je barokke kastelen, zonnige badplaatsen, bossen en meren en ’s avonds ligt het ‘drijvende hotel’ weer op de bestemming van de dag. De combinatie inspanning en ontspanning maakt het vakantiegevoel compleet.

Terug naar overzicht fietsvakanties Duitsland

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?