Reviews

Fietsvakantie langs Zweedse kust over de Kattegattleden

Hoi het was een prachtige vakantie /reis. De route was prachtig. De hotels waren goed incl. de B enB. De route naar Helsingborg zouden wij adviseren die vanaf Malmo meteen langs de Sudkustleden route laat lopen. Misschien wat langer maar leuker en veiliger. Wij zaten in elite hotel malmo dus eigenlijk perfect zou dat zijn.

Lees meer

J. Germs

Mijn cijfer:

8

Wandelvakantie Catalaanse kust van Portbou naar Sant Pere

Zeer de moeite waard. Afwisselend qua landschap, paden, en zwaarte. Goede accomodaties. Minpuntje: Ik had 2 of 3x gevraagd om kamers met 2 eenpersoonsbedden en dat was in Roses niet het geval.

P. Van Heemst

Mijn cijfer:

8

Fietsvakantie Salzburgerland langs tien Oostenrijkse meren

De reis was prima georganiseerd. Overnachtingen waren geregeld en de koffers stonden nagenoeg altijd klaar.

P. Berendsen

Mijn cijfer:

8

Fietsvakantie Beieren over de Vijf Rivierenroute

Prima reis gehad. Graag vooraf wat meer info over wie de reis nu eigenlijk faciliteert (Donau fahrad reisen) en hun rol in het geheel. Dit werd pas na aankomst in Neurenberg duidelijk. Bagage afhandeling voortreffelijk !! De route is bij tijd en wijle slecht aangegeven of wordt overgenomen door andere routes. Kaartlezen is essentieel op deze route. Hotels voldoen prima maar liggen niet alle direct aan de route.

Lees meer

J. van Loon

Mijn cijfer:

8

Fietsvakantie door vijf landen; ‘Tour d’Europe’

Het was een hele mooie reis. We hadden mooi weer, mooie routes en goeie hotels.

H. Okkerse

Mijn cijfer:

8

Busreis Fietsvakantie door het landschap van Toscane

Zeer positief, uitstekende reisbegeleiding en uitmuntende chauffeur. Totaal 4 reisdagen is wel bijna te veel, maar het programma verder was helemaal ok. Hotels voldoende; geen overdaad. Bij ontbijt ontbreekt vers fruit en bv een eitje daarbij. Reis vind ik een aanrader voor als je met eigen fiets in Toscane rond wilt rijden.

Lees meer

J. Postmus

Mijn cijfer:

9

Busreis Fietsvakantie door het landschap van Toscane

Het was de eerste keer dat we een bus/fietsreis hebben gedaan. Onze ervaringen zijn zeer positief. De reistijden waren prima te doen, mede door de regelmatige stops en pauzes. Het reizen werd mede aangenaam door de ervaren chauffeur en reisleider. Zij voorzagen ons regelmatig van nuttige informatie. De fietsroutes waren goed te doen, ook kwa zwaarte. De routebeschrijvingenwaren nogal uitgebreid, waardoor wij tot de conclusie kwamen dat we beter via navigatie konden fietsen. Wellicht vooraf meer info over het installeren en gebruiken van een navigatiesysteem. De hotels waren prima, zowel qua overnachting als ook de maaltijden.

Lees meer

W. Hartlief

Mijn cijfer:

9

Fietsvakantie rondje Provence

We zijn heel tevreden over de reis, we hebben n fijne vakantie gehad.

G. Hoogduijn

Mijn cijfer:

8

Fietsvakantie rondje Provence

Beste medewerk(st)ers van Ecktiv, Wij hebben een geweldige fietsvakantie gehad in de Provence en alle steden goed kunnen bekijken. Dit dmv goed van te voren geplande bezienswaardigheden en ' morgens dagelijks om 09.00u op de pedalen! Helaas door het voorspelde onweer en de wateroverlast zijn we niet in de Camarque gaan fietsen, maar hebben we Arles uitvoerig bekeken. De hotels waren perfect en zeer behulpzaam met onze gehuurde E-Bikes. Groeten van Pia van Splunter

Lees meer

P. Van Splunter

Mijn cijfer:

9

Huttentocht Oostenrijk door de Zillertaler Alpen

Het was een geweldige tocht in een wonderschoon gebied ! De verzorging in de hutten was erg goed en de hutten waren schoon, goed verzorgd en gezellig. Bij aankomst lag er een informatiemap van Salzkammergut Touristik klaar met alle benodigde papieren. Maar ook alle gpx files die we vooraf ontvingen waren uitstekend !

Lees meer

R. Diks

Mijn cijfer:

8

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?