Reviews

Het was een mooie wandelreis waarbij de dag afstanden prima waren. De route goed aangegeven stond, en de papieren m.b.t. de route zeer gedetailleerd. B&B waren allemaal netjes en gastvrouw/heer heel aardig

K. Van de vosse

Mijn cijfer:

8

Groepswandelvakantie Hunsrück met hangbrug Geierlay

Het was één groot feest om met Ecktiv op pad te zijn geweest. Ik kan niets bedenken wat niet goed was of wat verbeterd kan worden.

Y. Zondervan

Mijn cijfer:

10

Culinair Wandelarrangement Groesbeek

Even lekker wandelen in Groesbeek en vooral culinair genieten van alle heerlijks dat geserveerd werd in hotel De Wolfsberg. Met bovendien perfect wandelweer een waar genot. Prima kamer, gastvrije ontvangst, heerlijke wandelroutes door het bos en de Zevenheuvelenroute. Kortom, genoten!

Lees meer

J. Bovens

Mijn cijfer:

9

Wandelvakantie over de Via Francigena naar Rome

Alles was perfect geregeld en de overnachtingen waren top....behalve de overnachting bij Pit Stop. Het was daar ronduit smerig! En dan niet 1 dingetje vies zodat het opgelost kan worden....maar alles. De hele accommodatie. De gastheer was reuze aardig, daar kunnen we geen kwaad woord over zeggen. Maar de accommodatie is niet in de klasse die we van jullie verwachten. Het ontbijt daar was ook slecht. Er waren alleen voorverpakte cake-jes en theewater werd een beetje verwarmd in de magnetron tot koud lauw. De andere accommodaties waren top en de wandeling fantastisch. En onvergetelijke herinnering. Nog 1 dingetje, jullie programma van de dagen (de omschrijving per dag op de website)vonden wij niet erg kloppen, met wat we onderweg gezien hebben en de zwaarte kwam ook niet overeen. REACTIE ECKTIV: Dank voor je kritische opmerkingen. Daar gaan we gericht mee aan de slag met onze lokale partner.

Lees meer

M. Kakiaij-Boere

Mijn cijfer:

9

Wandelvakantie Mallorca van Finca naar Finca

De reis verliep goed, goed georganiseerd, fantastische hotels. De route was zwaarder dan gedacht, eerder drie dan twee. Lunch niet inbegrepen is soms een probleem. De lunch door het hotel in Pollenca was veel te karig voor een dag lopen, vooral te weinig drinken. Vervoer ter plaatste was prima. REACTIE ECKTIV: Dank Mique, van dat karige lunchpakket worden we niet blij. Zullen daar onze partner op aanspreken.

Lees meer

M. Offermans

Mijn cijfer:

8

Huttentocht Slovenië door Nationaal Park Triglav

We zijn enorm blij met de reis! Hele fijne organisatie vanuit jullie kant, alles was netjes, duidelijk, en op tijd geregeld. Bij vragen konden we meteen telefonisch bij jullie terecht. De gekozen hutten waren erg leuk, zeker de Visevnik hut. Erg authentiek, dit hadden we zeker niet gevonden als we zelf alles hadden moeten uitzoeken. Qua duur, en ook qua indeling van afstanden van hiken, en tijd bij het meer in het dal, is alles ook erg goed bedacht. De wandelroute van de eerste dag was wat onduidelijk (maar dat ligt meer aan het feit dat er lokaal geen aanwijzingen waren), en zonder GPS waren we niet zomaar op de juiste plek aangekomen (sommige routes bestaan niet meer, die op de kaart nog wel worden aangegeven). Maar vanaf dag 2 was alles erg duidelijk en goed aangegeven.

Lees meer

D. W

Mijn cijfer:

9

Huttentocht Slovenië door Nationaal Park Triglav

We hebben een prachtige reis gehad door de indrukwekkende bergen van Slovenië. In vergelijking met de eerdere huttentochten in Oostenrijk en Italië was dit een pittige tocht. Niet bepaald gebaande paden, soms echt klimmen over rotsen. De hutten waren eenvoudig, soms wel erg veel bedden op een kamer. Douchen was op 1 uitzondering na niet mogelijk, water was sowieso erg schaars, maar dat was dit jaar ook uitzonderlijk door de droogte. Verwacht geen luxe qua eten, maar het was smakelijk en voedzaam. De reservering en de routebeschrijving via Ektiv reizen verliep vlekkeloos. Het afwisselende landschap en prachtige vergezichten maakte de reis tot een bijzondere ervaring.

Lees meer

C. van der Stoel

Mijn cijfer:

9

Wandelvakantie Kustpad van Schoorl naar Haarlem

Route is prachtig, wel wat vermoeiend. Hotels goed tot uitstekend ( de Hoge Duin). Navigatie werkt perfect ( in tegenstelling tot onze 8daagse Drenthe wandeling in dec. 2021 )

G. Sliphorst

Mijn cijfer:

9

Fietsvakantie rond het IJsselmeer, historie van de Zuiderzee

Perfect, maar wij hebben zeker 1 verbeterpunt: in hotel Lemmer hadden wij kamer nr 1. Die was te klein voor 2 personen met elk 1 (zeker geen grote) koffer. We konden onze kont niet keren, ook erg benauwd omdat er maar 1 bovenste klapraampje open kon en er geen ventilatie/afzuiging was in de badkamer. Daardoor heel slecht geslapen. Gelukkig was het maar voor 1 nacht. Verder was het super!

Lees meer

M. Fraanje

Mijn cijfer:

8

Fietsvakantie rond het IJsselmeer, historie van de Zuiderzee

Ja wij hebben een hele mooie reis gemaakt. Het waren allemaal mooie hotels en de ligging ervan was prima. De mensen heel vriendelijk en het eten was goed. De routes waren ook goed alleen die van Lemmer naar Kampen is vreeslijk slecht aangegeven. Misschien de knooppunt route organisatie melden. Het hotel in Kampen heeft hier ook last van want de gasten komen daar allemaal laat aan omdat er veel omgereden wordt. Ook nog een tip het Boetiek Hotel in Kampen staat op IJsselkade 30 en niet op 20. Dit geeft veel verwarring vooral omdat nr 20 ook een hotel is. Wij hebben een mooie reis gehad.

Lees meer

G. Strave

Mijn cijfer:

8

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?