Wandelvakanties Spanje

Spanje is ook op het gebied van wandelvakanties één van de topbestemmingen in Europa. We bieden een aantal van de mooiste routes aan in aansprekende wandelgebieden. Natuurlijk mag in ons Spanje aanbod Andalusië niet ontbreken waarbij je tijdens je wandelvakantie o.a. een bezoek brengt aan de beroemde Caminito del Rey. Daarnaast bieden we wandelvakanties langs de Spaanse kust waarbij je langs gezellige kustplaatsen wandelt. En voor wie de bergen in wil hebben we een prachtige meerdaagse wandelvakantie door de Spaanse Pyreneeën waarbij je naast hotels ook overnacht in een berghut.

Wandelvakantie Catalaanse kust van Sant Pere naar Sant Feliu+

Wandelvakantie Spanje

 • Individuele reis
 • 7 nachten
 • maart, april, mei, juni, september en oktober
 • Logies/Ontbijt
 • Eigen vervoer
vanaf €829,-
Wandelvakantie Mallorca over de Serra de Tramuntana+

Wandelvakantie Spanje

 • Individuele reis
 • 7 nachten
 • 9 feb - 23 juni / 6 sep - 20 okt
 • Logies/Ontbijt
 • Eigen vervoer
vanaf €799,-
Wandelvakantie Mallorca van Finca naar Finca+

Wandelvakantie Spanje

 • Individuele reis
 • 6 nachten
 • 10 feb - 22 juni / 7 sep - 19 okt
 • Logies/Ontbijt
 • Eigen vervoer
vanaf €999,-

De mooiste wandelvakanties in Spanje

8-daagse wandelvakantie Andalusië met Caminito del Rey
Een heerlijke wandelvakantie door de heuvels van Malaga. Van het levendige Ronda wandel je door olijfboomgaarden, via mooie stadjes, naar El Chorro, de kloof met het wereldberoemde en ooit levensgevaarlijke Koningspad, El Caminito del Rey. In 2015 werd het Spaanse pad opnieuw geopend, helemaal gerenoveerd, zodat je er nu veilig een indrukwekkende wandeling kunt maken. Ook het natuurpark El Torcal met de karstformaties, roofvogels en bijzondere flora maakt onderdeel uit van deze afwisselende wandelreis in Spanje.

8-daagse Wandelvakantie Spaanse Pyreneeën over Camins Vius, grote meren route
Een schitterende tocht in de Spaanse Pyreneeën. Tijdens deze wandelvakantie in Spanje kom je langs de parels van Nationaal Park Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. ‘Aigüestortes’ betekent ‘kronkelende wateren’ en dat vind je hier in vele vormen terug. Je loopt langs kristalheldere bergmeren, watervallen en idyllische beekjes. De wandelroute brengt je ook naar verschillende prachtige valleien, weiden en langs imposante bergen. Je verblijft in sfeervolle typische bergdorpjes en je bagage wordt vervoerd. Je bent dus verzekerd van een ontspannen wandelavontuur in een betoverend gebied.

7-daagse Wandelvakantie Spanje langs de Catalaanse kust van Portbou naar Sant Pere Pescador
Een 7-daagse Wandelvakantie langs de Catalaanse kust. Je begint in het gezellige Portbou en eindigt in de kustplaats Sant Pere Pescador. Een prachtige wandelroute door Spanje die je langs pittoreske stadjes en historische monumenten, natuurparken, ongerepte stranden en een maanlandschap brengt. Geniet van prachtige uitzichten op zee en van de indrukwekkende landschappen en afwisselende fauna. Vergeet ook zeker niet om het huis van Salvador Dalí te bewonderen. Je bagage wordt vervoerd, dus je bent verzekerd van een ontspannen wandelavontuur langs de Catalaanse kust.

8-daagse wandelvakantie Spanje langs de Catalaanse kust van Sant Pere naar Sant Feliu
Een prachtige wandeltocht waar je in 8 dagen langs een deel van de Catalaanse kust wandelt. Je begint in de kustplaats Sant Pere Pescador en eindigt in het middeleeuwse Sant Feliu de Guíxols. Een gevarieerde wandelvakantie in Spanje langs historische stadjes, ruïnes, schitterende stranden en door mediterrane bossen. Geniet van de adembenemende uitzichten op zee en de Pyreneeën. Neem zeker de tijd om heerlijke tapas bij lokale bars te eten. 

8-daagse wandelvakantie Andalusië, Sierra Nevada
De GR7 was de eerste gran recorrido of langeafstandswandeling in Spanje. Het is een minder bekende en bewandelde camino in Spanje waar je in alle rust kunt genieten van de spectaculaire uitzichten over de Sierra Nevada en de Middellandse Zee. Deze wandelvakantie in het mooie Andalusië gaat deels over de GR-7 en neemt je mee naar de Alpujarras, een ongerept natuurgebied aan de zonnige zuidkant van de Sierra Nevada, met veel fruitboomgaarden. Je loopt van hotel naar hotel en ‘s avonds staat je bagage voor je klaar, alles wat je nodig hebt voor een ideale wandelvakantie.

Liever naar een ander land? Ga naar alle wandelvakanties.

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?