Wandelvakanties Nederland

Ons aanbod wandelvakanties in Nederland varieert van een langere routes van hotel naar hotel inclusief bagagevervoer tot kortere culinaire wandelvakanties vanuit een comfortabel hotel met goede keuken. En van een avontuurlijke Zeilwandelreis over de Waddeneilanden tot het nieuwe concept “hiking apart together’, waarbij je vanuit één  hotel meerdere etappes van het Pieterpad kunt lopen.

Wandelvakantie door het Zuid-Limburgse Heuvelland+

Wandelvakantie Nederland

 • Individuele reis
 • 4 nachten
 • 1 maart - 30 november
 • Logies/Ontbijt
 • Eigen vervoer
vanaf €389,-
Culinair Wandelarrangement Twente vanuit De Lutte+

Wandelvakantie Nederland

 • Individuele reis
 • 2 nachten
 • zondag t/m woensdag, gehele jaar
 • Halfpension
 • Eigen vervoer
vanaf €319,-
Wandelvakantie rondje over de Drentse Hondsrug+

Wandelvakantie Nederland

 • Individuele reis
 • 4 nachten
 • 1 maart - 30 november
 • Logies/Ontbijt
 • Eigen vervoer
vanaf €359,-
Culinair Wandelarrangement Gooi & Vechtstreek+

Wandelvakantie Nederland

 • Individuele reis
 • 2 nachten
 • gehele jaar, behalve feestdagen
 • Halfpension
 • Eigen vervoer
vanaf €495,-

Mooiste wandelvakanties in Nederland

5-daagse wandelvakantie Nederlands Kustpad van Schoorl naar Haarlem
Een prachtige wandelvakantie door de mooiste duingebieden van Nederland. Je start in het mooie Schoorl direct onder het duin en eindigt in het gezellige Haarlem. Grote delen van de route gaan over het kustpad. Je loopt door bos- en duingebied, langs het strand, duinmeertjes en uitkijkpunten. De zee is nooit ver weg. Via de badplaatsen Egmond en Wijk aan Zee bereik je uiteindelijk Haarlem waar je nog een dag kunt nagenieten met een stadswandeling langs de hofjes of een bezoek aan het Teylers museum. Een ideale vakantie voor wie wil genieten van het beste wat de Nederlandse kust wandelaars te bieden heeft.

5-daagse Wandelvakantie Nederland door het heuvellandschap van Zuid-Limburg
Het mooiste heuvellandschap van Nederland vind je in Zuid-Limburg. Tijdens deze wandelvakantie trek je door dit heerlijke, groene, afwisselende en fotogenieke landschap. Over heuvels en door dalen, langs de kronkelende rivieren Geul en de Gulp en idyllische dorpjes. Af en toe staat er een flinke klim en daarbij behorende afdaling op het programma. Je overnacht twee nachten in het levendige Valkenburg en twee nachten in het hoogstgelegen dorp van Nederland, Vijlen. Geniet van de Limburgse tradities, de heerlijke vlaaien, het lokale bier en de bourgondische sfeer. Zo ben je in een paar dagen helemaal uit in eigen land.

6-daagse Wandelvakantie Nederland Rondje over de Drentse Hondsrug
Ontdek de rijke natuur en cultuur van Drenthe, de dunst bevolkte provincie van Nederland, tijdens deze wandelvakantie over de Hondsrug. Dit gebied van heuvels en dalen gevormd in de ijstijden strekt zich uit van Groningen tot Emmen en zit boordevol verrassingen. Geniet van de rust, de natuur, de hunebedden, vennetjes en de heide. Maar ook van de verhalen, de schilderachtige esdorpen en de authentieke sfeer onder de bomen op de brink. Een ideale wandelvakantie met bagagevervoer in eigen land waar je helemaal van oplaadt.

6-daagse Wandelvakantie over het Nederlandse Krijtlandpad
Een wandelvakantie in Zuid-Limburg die je voert over het Krijtlandpad, door de Limburgers ook wel de koning van de Zuid-Limburgse wandelroutes genoemd. Tijdens deze wandelvakantie loop je in vijf dagetappes van ± 20km de route die voor meer dan zestig procent over onverharde wegen gaat. Je komt langs de mooiste plekjes die dit zuidelijkste en meest bergachtige gebied van Nederland kenmerkt als ons stukje buitenland. De heuvels en dalen van het miljoenen jaren oude Krijtplateau kent steile hellingen, fraaie valleien en meanderende beekjes. Het hoogtepunt op dag 4 is het bereiken van de top van de Vaalserberg, met 320 meter het hoogste punt van Nederland en uitzicht over België en Duitsland.

8-daagse Wandelvakantie Nederland over de mooiste paden van Oost-Drenthe
Een heerlijke 8-daagse rondgaande wandelvakantie van hotel naar hotel met bagagevervoer in Drenthe, de dunst bevolkte provincie van Nederland. Met de gratis GPS loop je zes wandeldagen over de langeafstandspaden Drenthepad en Pieterpad. Geniet van de bossen, de heide en de hunebedden en de Drentse gastvrijheid. Je komt door buurtschappen, es- en brinkdorpen langs schaapskooien met hun blatende bewoners die je misschien samen met de herder over de brink ziet wandelen. Na een dag wandelen staat je bagage voor je klaar in het volgende hotel. Als dat geen vakantiegevoel is.

8-daagse Wandelvakantie Nederland over mooiste paden van Noord-Drenthe
Met deze 8-daagse rondwandeling van hotel naar hotel met bagagevervoer trek je door het afwisselende landschap in het noorden van Drenthe. Met de gratis GPS die je meekrijgt trek je door het dal van de Drentse Aa, over de klassieke Nederlandse langeafstandspaden als het Drenthepad, het Pieterpad en het Jacobspad. Onderweg kom je door buurtschappen, es- en brinkdorpen en langs grazende schapenkuddes. Als een pelgrim op weg naar rust en stilte dwaal je over de heide, veen en bos, langs oude boerderijen, kerken en hunebedden. Aan het eind van de dag staat je bagage voor je klaar in het volgende hotel. Zo hoef je niet ver te reizen om helemaal weg te zijn in Nederland, in de dunst bevolkte en gastvrije provincie Drenthe.

‘Hiking Apart Together’ wandelvakanties over het Pieterpad
Het nieuwe concept ‘Hiking Apart Together’ over het Pieterpad bestaat uit 7 aparte wandelvakanties van 3 of 4 dagetappes. Samen dekken ze het gehele Pieterpad, van het Groningse Pieterburen aan de Waddenzee tot aan de Sint-Pietersberg bij Maastricht. Elk arrangement heeft een comfortabel hotel als uitvalsbasis, van waaruit je dagelijks met transfers naar begin- en eindpunt wordt gebracht en gehaald. Het leuke van het concept is dat iedereen op zijn eigen manier en tempo de etappes loopt, maar tijdens de transfers en in het hotel kan optrekken met gelijkgestemden. Voor elke arrangement zijn minimaal 8 en maximaal 30 plekken beschikbaar.

3-daags Culinair Wandelarrangement Groesbeek
Een 3-daags wandelarrangement vanuit Hotel Restaurant De Wolfsberg gelegen op het hoogste punt van de bosrijke heuvels rondom Nijmegen. Een geweldige uitvalsbasis om in een paar dagen tijd meerdere bijzondere wandelgebieden te verkennen. Zoals de Groesbeekse bossen, de Mookerheide, de Ooijpolder of de Maasduinen. De eerste twee kun je direct vanuit het hotel lopen, de laatste twee hebben een aanrijtijd van ± 10 autominuten. De Wolfsberg ligt met de rug tegen de bosrand en vanaf het terras heb je een fraai uitzicht over de vallei van Groesbeek, waar je tevens de oudste en bekendste wijngaarden van Nederland kunt vinden. Al met al een heerlijke plek voor een paar onvergetelijke wandeldagen in een van de mooiste wandelregio’s van ons land.

Liever naar een ander land? Ga naar alle wandelvakanties.

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?