Wandelvakanties Nederland

Ons aanbod wandelvakanties in Nederland varieert van een langere routes van hotel naar hotel inclusief bagagevervoer tot kortere culinaire wandelvakanties vanuit een comfortabel hotel met goede keuken. En van een avontuurlijke Zeilwandelreis over de Waddeneilanden tot het nieuwe concept “hiking apart together’, waarbij je vanuit één  hotel meerdere etappes van het Pieterpad kunt lopen.

Wandelvakantie rondje over de Drentse Hondsrug+

Wandelvakantie Nederland

  • Individuele reis
  • 4 nachten
  • 1 maart - 30 november
  • Logies/Ontbijt
  • Eigen vervoer
vanaf €379,-
Wandelvakantie door het Zuid-Limburgse Heuvelland+

Wandelvakantie Nederland

  • Individuele reis
  • 4 nachten
  • 1 maart - 30 november
  • Logies/Ontbijt
  • Eigen vervoer
vanaf €389,-

Mooiste wandelvakanties in Nederland

5-daagse Wandelvakantie Nederland door het heuvellandschap van Zuid-Limburg
Het mooiste heuvellandschap van Nederland vind je in Zuid-Limburg. Tijdens deze wandelvakantie trek je door dit heerlijke, groene, afwisselende en fotogenieke landschap. Over heuvels en door dalen, langs de kronkelende rivieren Geul en de Gulp en idyllische dorpjes. Af en toe staat er een flinke klim en daarbij behorende afdaling op het programma. Je overnacht twee nachten in het levendige Valkenburg en twee nachten in het hoogstgelegen dorp van Nederland, Vijlen. Geniet van de Limburgse tradities, de heerlijke vlaaien, het lokale bier en de bourgondische sfeer. Zo ben je in een paar dagen helemaal uit in eigen land.

6-daagse Wandelvakantie Nederland Rondje over de Drentse Hondsrug
Ontdek de rijke natuur en cultuur van Drenthe, de dunst bevolkte provincie van Nederland, tijdens deze wandelvakantie over de Hondsrug. Dit gebied van heuvels en dalen gevormd in de ijstijden strekt zich uit van Groningen tot Emmen en zit boordevol verrassingen. Geniet van de rust, de natuur, de hunebedden, vennetjes en de heide. Maar ook van de verhalen, de schilderachtige esdorpen en de authentieke sfeer onder de bomen op de brink. Een ideale wandelvakantie met bagagevervoer in eigen land waar je helemaal van oplaadt.

5-daagse wandelvakantie Nederlands Kustpad van Schoorl naar Haarlem (deze reis is in 2024 niet te boeken)
Een prachtige wandelvakantie door de mooiste duingebieden van Nederland. Je start in het mooie Schoorl direct onder het duin en eindigt in het gezellige Haarlem. Grote delen van de route gaan over het kustpad. Je loopt door bos- en duingebied, langs het strand, duinmeertjes en uitkijkpunten. De zee is nooit ver weg. Via de badplaatsen Egmond en Wijk aan Zee bereik je uiteindelijk Haarlem waar je nog een dag kunt nagenieten met een stadswandeling langs de hofjes of een bezoek aan het Teylers museum. Een ideale vakantie voor wie wil genieten van het beste wat de Nederlandse kust wandelaars te bieden heeft.

Liever naar een ander land? Ga naar alle wandelvakanties.

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?