Korte huttentochten

Een korte huttentocht is een leuk onderdeel of onderbreking van een langere vakantie. Je bent in een korte tijd even helemaal weg. Onze korte huttentochten starten altijd vanuit een hotel in dal, gevolgd door 2 nachten in verschillende berghutten en vervolgens een afsluitend nacht in hetzelfde hotels als waar je bent gestart. In totaal zijn er dus 3 wandeldagen. Deze kortere tochten zijn ook geschikt om met kinderen te lopen vanaf een jaar of 10/12 te lopen. (Let op: dit blijft altijd een keuze, afweging en verantwoordelijkheid van de ouders.)

Lichte Huttentocht Piemonte door Valle Gesso+

Huttentocht Italië

  • Individuele reis
  • 4 nachten
  • 1 juni - 15 september
  • Halfpension plus Lunchpakket – Volpension
  • Eigen vervoer
vanaf €449,-
Huttentocht Piemonte door Parco del Marguareis+

Huttentocht Italië

  • Individuele reis
  • 4 nachten
  • 15 juni - 15 september
  • Halfpension plus Lunchpakket – Volpension
  • Eigen vervoer
vanaf €459,-

Korte huttentochten in de Alpen

Korte huttentocht langs majestueuze Hochkönig
Deze korte huttentocht begint en eindigt in Mühlbach in Salzburgerland, Oostenrijk. Mühlbach am Hochkönig was vroeger een mijndorpje. Tegenwoordig is het een gezellig en rustig toeristendorp, geliefd in de zomer en de winter. De wandeling, waarbij je zelf je bagage draagt, voert over groene bergweides, bossen, goede paden, soms wat steiler, van hut naar hut. Je moet over een goede conditie en tredzekerheid beschikken en geen last hebben van hoogtevrees. Dit geldt ook voor kinderen. Het is mogelijk, bijvoorbeeld met kinderen of bij slecht weer, om de route in te korten door gebruik te maken van de wandelbus en de gondelbaan.

Korte huttentocht in wandelparadijs Dachstein-West
Deze korte huttentocht begint en eindigt in het Oostenrijkse Gosau am Dachstein. De Dachstein is met 2995 meter de hoogste van de Salzburger Alpen. Deze huttentocht, waarbij je zelf je bagage draagt, voert over groene bergweides, over goede paden, soms wat steiler, van hut naar hut. Je moet over een goede conditie en tredzekerheid beschikken en geen last hebben van hoogtevrees.

Korte huttentocht Piemonte door Parco del Maguareis
Parco Marguareis is een heerlijk wandelgebied. Het grillige gebergte waar de Edelweiss nog volop groeit, de groene alpenweides en natuurlijk het heerlijke Italiaanse eten. Deze huttentocht met twee overnachtingen in berghutten is ook geschikt voor gezinnen met kinderen door de relatief korte eerste etappes. Alleen de laatste etappe is met ca. 19km relatief lang, maar gaat wel grotendeels bergafwaarts. Tijdens deze huttentocht draag je je eigen bagage.

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?