Ecktiv heeft plaats voor 2 stagiaires

Ben je op zoek naar een leuke stage, geïnteresseerd in content marketing, nieuwsgierig naar hoe je online een doelgroep kunt binden en houd je je graag bezig met onderwerpen als fietsen, wandelen, vakantie en vrije tijd? Dan bieden wij je de een ideale stage.

Dutch Travel Media is uitgever van vrijetijdsmedia als Ecktiv.nl en Bestemminginbeeld.nl. Daarnaast werken we rechtstreeks als reclamebureau voor verschillende buitenlandse vakantiebestemmingen die zich richten op de Nederlandse vakantieganger.

We zijn gevestigd in Haarlem en op zoek naar 1 of 2 stagiairs met een media en marketing achtergrond die onder andere willen meewerken aan het succes van het jonge online magazine ecktiv.nl.

 

Werkzaamheden

– Content curatie, productie en creatie

– Facebook timeline management

– Community management

– Ondersteuning bij website inrichting

 

Daarnaast is er ruimte voor eigen initiatief en zo nodig het uitvoeren van een opdracht die past bij je opleiding. Bij ons hoef je geen koffie te halen en documenten te kopiëren maar lever je een belangrijke bijdrage in het dagelijks bereiken en inspireren van onze lezers en fans. Met 15 jaar ervaring in online media en marketing kun je bij ons veel leren in een korte tijd.

 

Interesse?

Neem contact op met Sebastiaan. Stuur een bericht naar s.vanbercum (at) dutchtravelmedia.com of bel 06-25068015

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?