ECKTIV POLL: Bourgondische Busreis-Fietsvakantie naar de Loire

Colloge Loire

Ga je mee met de luxe ECKTIV Busreis-Fietsvakantie naar de Loire? Aan het goede Franse leven zal het op deze reis zeker niet ontbreken. Er wordt elke dag gefietst over de mooiste routes. Daarnaast zullen er extra’s op het programma staan als een wijnproeverij, bijzondere lunch en bezoek aan een kasteel, wijnchateau en historische stad. Als basis voor de fietstochten verblijven we in twee à drie goede hotels op strategisch gunstige locaties. In een week beleef je zo het beste dat het Loire-dal te bieden heeft. We horen graag of er genoeg interesse is zodat we de reis volgend jaar kunnen aanbieden.

Het majestueuze en zonovergoten Loire-dal staat, behalve haar heerlijke wijnen, bekend om de natuur, de cultuur en het heerlijke eten. De dorpjes en stadjes in het licht glooiende landschap met de ontelbare druivenranken en eindeloze zonnebloemvelden langs de brede rivier verrassen iedere keer weer met hun landelijke rust en karakter. Alsof de tijd stil is blijven staan. Hier vind je het goede Franse leven van ‘du pain, du vin et du fromage’. La Loire à Vélo is een van de mooiste fietsroutes van Frankrijk. ECKTIV selecteerde voor deze reis enkele prachtige dag-etappes naar bijzondere wijngaarden, chateaus, restaurants en leuke stadjes. Het is duidelijk, bij deze reis hoef je zelf alleen maar te fietsen en te genieten.

Bij deze 8-daagse Bourgondische Busreis-Fietsvakantie laat je de auto thuis. Onze comfortabele touringcar met alle moderne voorzieningen brengt je zonder zorgen naar Frankrijk. Je eigen fiets gaat gratis mee en wordt voorzichtig vervoerd in de fietstrailer. De reis is obv halfpension in goede hotels (plus extra’s als een wijnproeverij, uitgebreide lunch etc). Prijsindicatie € 1699 per persoon.

Ben je geïnteresseerd in de 8-daagse Bourgondische Busreis-Fietsvakantie langs de Loire? Laat het ons weten via het formulier onderaan deze pagina, dan houden we je op de hoogte.

Uitzicht over de Loire vallei, foto: Pedro Szekely, Wikimedia

Veelal loopt het fietspad direct langs het water, foto: Ben Paulos, Flickr

Je hebt ruimschoots de tijd om kasteeltuinen te bezoeken, foto: Greenwich Photography, Flickr

Niets mooier dan buiten dineren…en zelfs in september is die kans nog volop aanwezig

Ook de karakteristieke historische steden zijn zeker een bezoek waard, foto jibunkaiwai, Flickr

De traditionele bootjes vallen op en brengen je waar nodig naar de overkant, foto: Pom-Flickr

Wijnen proeven maakt deel uit van het Bourgondische programma van de reis, foto: Jamesonf Flickr

Ook de interieurs van de kastelen zijn vaak nog in oorspronkelijke staat, foto: jibunkaiwai, Flickr

Het landschap van de Loire is nogal veranderlijk, foto: G Allais, Flickr

Ben je geïnteresseerd in de 8-daagse Bourgondische Bus-Fietsreis langs de Loire? Laat het ons weten via onderstaand formulier, dan houden we je op de hoogte.

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Bourgondische Buseis-Fietsvakantie Loire

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?