ECKTIV POLL: Vind je deze internationale Groepsreis door de Sloveense Alpen interessant?

Internationale groepswandelreis Slovenië

In onze zoektocht naar nieuwe avontuurlijke groepswandelreizen stuitten we op onderstaande Groepswandelreis in Slovenië, waarbij je aansluit bij een internationaal gezelschap. We horen graag wat je ervan vindt. Bij voldoende interesse willen we deze reis aan ons assortiment voor 2024 toevoegen.

Het gaat om een 8-daagse groepswandelreis door de Sloveense Alpen. Met een kleine groep internationale deelnemers (max 8 pers.) trek je over enkele van de mooiste wandelroutes van Europa. Samen met een lokale Engelstalige gids gaat het door ruig hoog berggebied met de mooiste landschappen en vergezichten. De reis bestaat onder meer uit een 3-daagse huttentocht door Nationaal Park Triglav met aansluitend dagtochten door de Soca-vallei en rond de beroemde meren Bled en Bohinj. Met een stadswandeling door Ljubljana, de kleinste en groenste hoofdstad van Europa, maak je kennis met de Sloveense cultuur. Tevens zul je gedurende de reis veelvuldig de mooiste regionale gerechten en wijnen proeven.

De reis begint en eindigt in Ljubljana zowel bereikbaar met de auto (±1200km vanuit Utrecht) als met openbaar vervoer. Je loopt tussen de 5 en 7 uur per dag met 10-15 km in afstand en tot 1000 m hoogteverschil op de moeilijkste dag. Je verblijft in centraal gelegen 3-sterren hotels in tweepersoonskamers of eenpersoonskamers met een eigen badkamer. Twee nachten worden doorgebracht in typisch Sloveense berghutten met gedeelde kamers en badkamers. De vanaf-prijs zal de reis rond de € 1650,- zijn o.b.v. 7 nachten, 6 ontbijten, 3 diners, 4 lunches, 1 picknick lunch, professionele berggids en transfers. Er zijn 3 reizen gepland in juli, 2 in augustus en 1 beging september.

Ben je geïnteresseerd in de 8-daagse groepswandelreis in Slovenië, laat dat dan weten via het vrijblijvend interesseformulier onderaan de pagina, dan houden we je als eerste op de hoogte

De route op de kaart

Je geniet van de mooiste uitzichten

De Soca rivier staat bekend als de schoonste van Europa

Bijzondere hutten die je tegenkomt onderweg

De ervaren berggids leidt je over de ongebaande paden

Zo’n gemengd internationaal gezelschap maakt het extra avontuurlijk

Ben je geïnteresseerd in de 8-daagse groepswandelreis in Slovenië, laat dat weten via het onderstaande interesseformulier, dan houden we je als eerste op de hoogte

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Groepswandelreis Slovenië

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?