ECKTIV POLL: Vind je deze romantische Fiets-Cruise over de Donau interessant?

Foto: Princess Katharina

Deze reis is inmiddels online en te boeken.
Zie 8-daagse romantische fietscruise langs de Donau van Passau naar Wenen

 

In onze zoektocht naar nieuwe Fiets-Vaarvakanties kwamen we onderstaande bijna koninklijke Fiets-Cruise over de Donau tegen. We horen graag wat je ervan vindt. Bij voldoende interesse willen we deze reis aan ons assortiment voor 2024 toevoegen.

Het gaat om een 8-daagse Fiets-Cruise door het prachtige landschap van de Donau, rijk gelardeerd met historische steden en bezienswaardigheden. Dagelijks maak je een boottocht, fiets je over de mooiste routes en heb je ruim de tijd om steden als Passau, Wachau of Wenen te bezoeken. Onderweg maak je tussenstops om kloosters en kastelen te bekijken of te genieten van overheerlijk Oostenrijks gebak. Maar wat deze Fiets-Cruise extra bijzonder maakt is het hotel dat met je meevaart, de Princess Katharina. De klassieke uitstraling, de vriendelijke bemanning en de smaakvolle inrichting geven je een bijna koninklijk gevoel. Van foyer, bar en restaurant tot aan het royale, deels overdekte zonnedek. Aan de met damast gedekte tafels in het restaurant zul je dagelijks verrast worden door de keuken aan boord.

De reis begint en eindigt in Passau, zowel bereikbaar met de auto (±850km vanuit Utrecht) als met openbaar vervoer. Naast de boottochten fiets je dagelijks ± 50km ( op goede huurfietsen of e-bikes, naar keuze ) over overwegend langzaam dalende wegen. Aan boord van de Princess Katharina kun je kiezen uit verschillende hutten met eigen badkamer en toilet ( ca. 11 m2), verdeeld over een hoofddek en het bovendek. De Princess Katharina vaart tussen 20 april en 21 september. De vanafprijs voor de reis komt tussen de € 850,- en € 1000,-  voor 7 nachten o.b.v. volpension.

Ben je geïnteresseerd in de 8-daagse Fiets-Cruise langs de Donau, laat dat weten via het interesseformulier onder aan de pagina, dan houden we je als eerste op de hoogte

De route op de kaart

De Princess Katharina ligt na je dagelijkse fietstocht op je wachten

Voorbeeld van een hut op het hoofddek

Even afstappen voor het uitzicht over de Donau

Uitzicht op de Donau

Je kunt kiezen uit een fiets met 7 versnellingen of een E-bike

Voor het diner schuif je aan aan de met damast gedekte tafels

Fietsen op het fietspad langs de Donau

Zowel de bar als de foyer zijn sfeervol ingericht

Je kom lans de Schlögener Schlinge, de bijzonder bocht tussen Passau en Linz

Voorbeeld van een hut op het hoofddek

Ben je geïnteresseerd in de 8-daagse Fietscruise langs de Donau, laat dat weten via het onderstaande interesseformulier, dan houden we je als eerste op de hoogte

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Fietscruise langs de Donau

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?