Vraagje: Vind je deze nieuwe Fietsvakantie over ‘de Vuurtorenroute’ van Bretagne interessant?

Vuurtorenroute Bretagne

In onze zoektocht naar nieuwe fietsvakanties in Frankrijk vonden we de Vuurtorenroute van Bretagne, een spectaculaire fietsroute langs de Bretonse kust.  We horen graag wat je ervan vindt. Bij voldoende interesse willen we deze reis namelijk aan ons assortiment voor 2024 toevoegen.

Tijdens de 7-daagse fietsrondreis volg je de gehele kust van Bretagne, van Brest aan het Kanaal langs de Atlantische Oceaan en dan in 1 dag door het binnenland terug naar Brest.  Langs deze kusten vind je de hoogste concentratie vuurtorens ter wereld en zo af en toe zul je je aan het einde van de wereld wanen. De vuurtorens die wat verder in zee staan zijn bij laag water lopend bereikbaar en als je je omdraait zie je de prachtige oranjekleurige rotsen in zee verdwijnen. Een volgende dag kun je neerstrijken op een hagelwit strand aan de duinen om er verse oesters te eten. Je komt langs oorlogsmonumenten en eeuwenoude kerken en je overnacht in die gezellige, typisch Bretonse havenstadjes. Vrijwel de gehele vakantie kun je de zee horen of ruiken en kun je genieten van de mooiste uitzichten over het Kanaal of over de ruige Atlantische Oceaan. De laatste dag fiets je door het binnenland terug naar Brest, waar je fietsavontuur is begonnen.

De beginplaats Brest is goed bereikbaar met zowel eigen auto (1000 km vanuit Utrecht) als openbaar vervoer (8-9 uur vanaf Rotterdam). Dagelijks fiets je tussen de 35 en 50 km, dus voldoende tijd om te lunchen of bezienswaardigheden te bekijken. Je overnacht in kleinere accommodaties in plaatsen die zo dicht mogelijk aan de route liggen en je bagage wordt vervoerd. De vanaf-prijs van deze verrassende reis met 6 overnachtingen o.b.v. logies/ontbijt incl.  bagagevervoer zal ongeveer  € 800,- worden.

Ben je geïnteresseerd in de 7-daagse fietsvakantie over ‘de Vuurtorenroute’ van Bretagne, laat dat dan weten via het vrijblijvend interesseformulier onderaan de pagina, dan houden we je als eerste op de hoogte

De Vuurtorenroute rond Bretagne op de kaart

Een van de vele vuurtorens die je onderweg tegenkomt

Ll’lette bij Le Conquet, foto: Wer Mei, Flickr

Vuurtorenroute, Pointe de Créach, Denis Schwartz, Wikimedia

Porspoder, waar je overnacht, foto: Pierre André LECLERCQ, Flickr

Megaliths bij Guilliguy, foto: Shadowgate, Flickr

Strand bij Brignogan, foto: Cleo, Flickr

 

Ben je geïnteresseerd in de 7-daagse fietsvakantie over de ‘ Vuurtorenroute’ van Bretagne, laat dat weten via het onderstaande interesseformulier, dan houden we je als eerste op de hoogte

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Fietsvakantie ‘Vuurtorenroute’ Bretagne

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?