Hier vind je de mooiste Pelgrimroutes van 1 t/m 3 maart in Utrecht

Pelgrims bij San Salvador in Spanje, foto: manuelisko, Pixabay

Een speciaal Pelgrimspaviljoen op de Fiets en Wandelbeurs is er natuurlijk niet voor niks. De organisatie luistert elk jaar goed naar haar bezoekers en weet inmiddels dat Pelgrimsreizen in populariteit toenemen. Enerzijds bij mensen die op zoek zijn naar rust en verdieping. Anderzijds door mensen die getriggerd worden door de geschiedenis en de verhalen over de verschillende routes. Dat betekent dat het anno nu heel normaal is om de routes ook met de fiets of zelfs per e-bike te doen.

Pelgrim op de fiets op de Jacobsweg, foto: gustavsommer, Pixabay

De bekendste bestemmingen blijven wel Rome en het Spaanse Santiago de Compostela. Daarnaast zijn er vele andere pelgrimsoorden als Lourdes in Frankrijk, Fatima in Portugal en de recent opnieuw geopende St.Olavsroute die van Zweden naar het Noorse Trondheim loopt. Door de eeuwen heen is in Europa een netwerk aan pelgrimspaden ontstaan, die volop wandel- en fietsplezier bieden.

Overweeg je dit jaar een keer op Pelgrimstocht te gaan bezoek dan het speciale Paviljoen op de Fiets en Wandelbeurs van 1 t/m 3 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Hieronder kun je alvast kaarten online bestellen met ECKTIV korting.

Ga voor meer informatie naar:fietsenwandelbeurs.nl

Klik hier voor je ECKTIV Voordeeltickets

 

 

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?