Nieuw: Culinaire Groepswandelreis naar Frankrijk

We hebben een idee voor een nieuwe Culinaire Groepswandelreis naar Frankrijk. Het vervoer is per TopClass Touringcar vanuit Nederland met maximaal 30 gelijkgestemde wandel- en levensgenieters. De regio’s waar we aan denken zijn de Elzas, Bourgogne en Vaucluse. Stuk voor stuk regio’s van culinaire naam en faam en waar geweldige natuurparken garant staan voor uitdagende wandeltochten. Overnachten doen we in 3-4 sterrenhotels en het programma zal een mix zijn van actief de ongerepte natuur in en culinair genieten. De nieuw te ontwikkelen reis zal variëren tussen de 5 en 10 dagen, afhankelijk van de belangstelling.

Vind je dit een leuk idee en zou je volgend jaar meewillen laat dat dan vrijblijvend weten middels het interesse formulier onderaan de pagina. Dan houden we je als eerste op de hoogte.

CULINAIR WANDELEN IN DE ELZAS | In de Elzas kunnen we wandelen in de Vogezen. De wijnen zijn beroemd over de hele wereld en de keuken in de Elzas is bijzonder door de historisch Duitse invloeden.

CULINAIR WANDELEN IN DE BOURGOGNE | In de Bourgogne kunnen we wandelingen maken door het National Parc de Morvan waar o.a. de GR13 doorheen loopt. Verder zijn hier talloze wijnwandelingen te maken in combinatie met proeverijen. Als activiteiten kun je denken aan een bezoek aan Dijon met zijn prachtige overdekte markthal ontworpen door Gustave Eiffel.

CULINAIR WANDELEN IN DE VAUCLUSE | De Vaucluse in de noordelijke Provence is de Franse truffelregio. Dus een bezoek aan een van de truffelproducenten ligt voor de hand. Ook in de Vaucluse zijn veel wandelmogelijkheden. Zoals de historische wandelroute langs de ‘Enclave van de Pausen’. Of de wijnwandeling door de wijngaarden van Châteauneuf du Pape met zijn 13 verschillende druivenrassen. Als je wilt kun je een superervaring opdoen tijdens een nachtelijke wandeling naar de top van de Mont Ventoux om daar de zon te zien opkomen.

Vind je dit een leuk idee en zou je volgend jaar meewillen laat dat dan vrijblijvend weten middels onderstaand interesse formulier. Dan houden we je als eerste op de hoogte.

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Ja, zo’n Culinaire Groepswandelreis in Frankrijk lijkt me wel wat, hou me maar op de hoogte

    meerdere keuzes mogelijk

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?