Op Familietrektocht door de uitlopers van de Franse Alpes Maritimes

Beeld uit video, Inspiration Vercors

Zo’n 40km ten oosten van Valence ligt het karakteristieke berglandschap van de Vercors, de Voor-Alpen. Door de vele vlakke delen, o.a. de enorme hoogvlakte ‘Haut Plateau Vercors’, is het gebied uitermate geschikt voor avontuurlijke familietrektochten. Om zo kinderen al vroeg kennis te laten maken met het wandelen in de bergen. De ongereptheid geeft ruimte aan talloze soorten wild die zich kunnen verstoppen in de rotsen en bossen, maar je moet niet raar opkijken als je oog in oog komt te staan met een steenbok of marmot.

We overwegen hier, bij voldoende belangstelling, met onze lokale partner wandelarrangementen samen te stellen, die geschikt zijn voor kinderen. Ga voor meer informatie over de regio Vercors-Drome naar: vercors-drome.com/nl/

Ben je geïnteresseerd in avontuurlijke familietrekkings in de bergen, dan houden we je graag op de hoogte via onderstaand formulier.

De hoogvlakte Plateau du Vercors beslaat ruim 10% van het national park, foto: Jeanne-Menjoulet, Flickr

Wandelen is hier voor jong en oud, foto: akunamatata, Flickr

De Vercors is een paradijs voor wild, foto: peupleloup, Flickr

Ben je geïnteresseerd in avontuurlijke familietrekkings in de bergen, dan houden we je graag op de hoogte via onderstaand formulier.

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Lichtere bergwandelingen ook met kinderen

 

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?