Vind je deze fietsvakantie langs de kust van Zuid-Engeland interessant?

Foto's: Flickr

We werken aan een nieuw fietsarrangement langs de kust van Zuid-Engeland. Het gaat om een Busreis-Fietsvakantie die vertrekt vanuit Nederland met oversteek door de kanaaltunnel van Calais naar Dover. Tijdens het verblijf in Zuid-Engeland ontdekken we met de fiets zoveel mogelijk van de bijzondere landschappen en culturele hoogtepunten. We zullen in verschillende hotels overnachten van waaruit we over de mooiste routes van de Engelse zuidkust zullen fietsen.

We bezoeken o.a. het prachtige eiland Isle of Wight, dat vlak voor de kust ligt bij Southampton. Bijna de helft van het eiland is aangewezen als ‘area of outstanding beauty’. Er zal voldoende tijd zijn om af te stappen en de omgeving te verkennen. Stranden, bossen, landerijen, havens en prachtige uitzichten wisselen elkaar af, terwijl je in de stadjes kunt genieten van cultuur, gezelligheid, verse fish ‘n chips, kreeft en krab.

Daarnaast trekken we meer westwaarts richting de populaire regio Cornwall, het schiereiland dat het uiterste zuidwesten van Engeland vormt. Hier fietsen we over vlakke paden en soms heuvelachtige wegen, door heidevelden met uitzicht op glooiende heuvels en ruige kustlijnen met beschutte baaien en authentieke vissersdorpjes. Landinwaarts fietsen we langs prachtige rivieren, kastelen en tuinen. Tijdens tussenstops kun je kiezen voor een frisse duik of neerstrijken in een van de gezellige kustplaatsen voor een pasteitje, verse vis (en chips) met een lokaal gebrouwen glas bier.

Ben je geïnteresseerd in een Busreis-Fietsvakantie langs de kust van Zuid-Engeland laat dat weten via het vrijblijvend interesseformulier onderaan de pagina, dan houden we je als eerste op de hoogte

Strand bij Grantock, foto: Mark AC, Flickr

Cape Cornwall, foto: Kayugee, Flickr

Mousehole Harbour, foto: Tim Watts, Flickr

Tussen Perranporth en St Ives, Mark Sandamas, Flickr

Lands-End Cornwall, foto: Giuseppe Milo, Flickr

Mevagissey, foto: Andrew Bone, Flickr

Ben je geïnteresseerd in een Busreis-Fietsvakantie langs de kust van Zuid-Engeland laat dat weten via het onderstaand vrijblijvend interesseformulier, dan houden we je als eerste op de hoogte

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Busreis-Fietsvakantie Zuid-Engeland

 

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?