Wandelvakantie naar een plek waar je alleen met de trein kunt komen

Hallingskarvet-Noorwegen, GuoJunjun, Wikimedia

Er zijn van die plekken, die ondanks dat ze niet eens zo ver van de bewoonde wereld af liggen, wel moeilijk  bereikbaar zijn. Zo’n plek midden in de uitgestrekte natuur vonden we ook in Noorwegen. En plek die alleen bereikbaar is met de trein. Vanuit je hotel in het kleine dorp kun je hier eindeloze wandelingen maken of fietsen huren om het ongerepte bergachtige landschap van West-Noorwegen te verkennen.

Je hotel ligt zo’n 20 km van de Sognefjord, een van de diepste fjorden van Noorwegen. Je hebt eindeloze vergezichten over fjell met besneeuwde toppen in de achtergrond. En onderweg naar de Kjosfossen (de grote watervallen) kom je langs kraakheldere meren. Vooral in de zomer is het er goed toeven, bij het zwembad van het hotel en lezend bij het licht van de zon, die maar niet onder wil gaan.

Oh ja, en denk niet dat je hier opgesloten zit, want je kunt de trein (2km van het hotel) gebruiken voor diverse uitstapjes naar steden en bezienswaardigheden in de regio, maar ook om je van wandelingen terug te brengen naar het hotel. We overwegen een dergelijk arrangement op te nemen in ons Ecktiv assortiment en zijn benieuwd of je daar belangstelling voor hebt.

Zou je geïnteresseerd zijn in dit trein / wandelarrangement naar Noorwegen, vul dan het vrijblijvende interesseformulier in onderaan deze pagina.

noorwegen-4luik

Dat lijkt me wel wat, dit trein / wandelarrangement naar Noorwegen, hou me maar op de hoogte

Dit formulier vrijblijvend invullen en verzenden. Dan houden we je als eerste op de hoogte.

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?