Ga je komende zomer mee op Groepswandelreis naar Georgië?

Foto: Jetty van der Graaf, Ecktiv Community

Een unieke 15-daagse trektocht over de hellingen van de Kaukasus in Georgië, met wandelingen door het hooggebergte van Mtiuleti, Khevi en Svanitië met tochten naar het Juta-meer en de Baki-pas. Ontdek de Trusovallei met de minerale bronnen en het borrelende meer en bewonder de beroemde 14e-eeuwse Heilige Drievuldigheidskerk Gergeti afgezet tegen het schitterende decor van de Kazbegi Gletsjer.

De vallei met Mount Kazbek in de achtergrond, Mark IIi, Max Pixel

Voel je avontuurlijker dan ooit onder de hoge, permanent witte, toppen van de Shkhara (5068 m), de Tetnuldi (4617 m) en de dubbelpiek Ushba (4700 m). Beleef de tocht door de ongerepte natuur van Svanetië en wees getuige van het pure leven van de trotse en onafhankelijke Svaneten. Bezoek Ushguli, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, een van de hoogstgelegen bewoonde nederzettingen in Europa (2200 m boven zeeniveau). Verwonder je over de magnifieke dorpen met karakteristieke verdedigingstorens. Wandel met spectaculair uitzicht over de Baki-pas, langs watervallen en de oorspronkelijke, onbedorven plaatsjes Mazeri, Adishi, Zhabeshi en Cholashi. Er wacht je een onvergetelijke belevenis in Georgië. 

DIT IS JE NEDERLANDSE GIDS | Voor het tweede achtereenvolgende jaar hebben we wandel-expert Bregje Schipper, van het populaire blog wandelvrouw.nl bereid gevonden om als Nederlandse reisleiding de Georgië wandelreis te begeleiden. Zij heeft haar hart verloren aan Georgië en heeft aan de hand van haar eigen ervaringen afgelopen jaar het wandelprogramma geoptimaliseerd.

BREGJE: ‘Dit land staat op het punt om door te breken als super populair vakantie- en vooral als wandelland. De combinatie van eeuwenoude cultuur, modern ondernemerschap en adembenemende natuur is geweldig. De Kaukasus is nog niet zo bekend, maar is een geweldige plek voor mensen zoals ik, die houden van stevige bergwandelingen door mooie verlaten berglandschappen met fascinerende vergezichten. Ik neem je graag mee op deze avontuurlijke reis.’

BEKIJK DE UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN 15-DAAGSE GROEPSWANDELREIS GEORGIË

 

De reis start in de hoofdstad Tbilisi, foto: miss rubov, Flickr.

Je brengt een bezoek aan het beroemde klooster-complex David Gareja. Foto: Jetty van der Graaf, Ecktiv Community

Ook gaan we door woestijnachtige gebieden. Foto: Marion Hennink

En je geniet van de authentieke lokale keuken. Foto: Jetty van der Graaf, Ecktiv Community

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?