Wandelen en fietsen wordt nog leuker met een GPS-app op je smartphone

Foto: Leonard S Jacobs, Flickr

Johan Blom fietst sinds 1995 samen met zijn vriendin Marijke zo’n beetje de hele wereld over, waarvan de laatste acht jaar ondersteund met gps-navigatie op zijn smartphone. Het fietsen vindt hij er hierdoor veel leuker op geworden. Zaterdag 2 maart demonstreert hij hoe makkelijk je ermee om kunt gaan en wat de toegevoegde waarde van GPS op je smartphone is.

Johan Blom laat je zien hoe je met een smartphone kunt navigeren, zelf je routes plannen, maar ook hoe je de routes  van bekende fietsreizigers als Clemens Sweerman, Paul Benjaminse of Hans Reitsma na kunt fietsen. Dit kan dus allemaal met gratis kaarten, en zonder gebruik te hoeven maken van mobiel internet.

Heb je nog niet eerder met gps genavigeerd, of heb je al een gps-apparaat maar ben je er nooit echt vrienden mee geworden? Dan is het uitproberen van een gebruiksvriendelijke navigatie-app op je smartphone een kleine stap, volgens Johan.

Je kunt gratis zijn demonstratie over GPS-apps voor smartphones meemaken op zaterdag 2 maart om 16.00 uur op de Fiets en Wandelbeurs. Die is van 1 t/m 3 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Hieronder kun je alvast kaarten online bestellen met ECKTIV korting.

Ga voor meer informatie naar:fietsenwandelbeurs.nl

Klik hier voor je ECKTIV Voordeeltickets

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?