Tot eind maart: wandelfestival in de Kempen

Dat doen ze goed daar in de Kempen. Een wandelfestival van maar liefst 6 maanden in twee landen tegelijk. Dan moet er dus echt wat te zien en te beleven zijn in de Kempen in zowel België als Nederland. Welke van de 33 wandelingen kies je uit tot eind maart?

De formule is simpel: er zijn 33 wandelingen vanuit evenveel vertrekpunten die je langs de mooiste plekken van de Kempen brengen inclusief Nationaal Park De Hoge Kempen in België. Bij het vertrekpunt haal je een routebeschrijving op, gemiddeld zijn de routes zo’n 10km lang, en je gaat op pad over voornamelijk zand- en grindwegen. Je kiest je eigen moment, je eigen favoriete wandeling en je eigen tempo. De keuze is zo ruim dat je er een meerdaags wandelfestival voor jezelf van kunt maken.

Het Onderox Wandelfestival maakt er graag wat extra’s van. Zo valt er een hoofdprijs te winnen bij een volle stempelkaart. De stempels verzamel je door een deelnemingsformulier te kopen.

Lees op de website van het Onderox Wandelfestival hoe het allemaal precies in elkaar zit. Een leuke en enthousiaste formule die je de veelzijdigheid van de Kempen leert kennen. Op de website vind je naast de uitleg ook een overzicht van alle vertrekpunten in België en Nederland.

Lendert Van Laer

Zicht op Connecterra, het oude mijngebied van Eijsen, nu onderdeel van Nationaal Park De Hoge Kempen. (foto Lendert Van Laer)

>> Titelfoto door Erwin Christis

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?